-->

Ezber Bozan Kadınlar 2 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Dünyanın dört bir yanından 24 kadının ilham verici yaşamlarını okumaya hazır mısınız? Hatice Özdemir Tülün, Ezber Bozan Kadınlar 2 ile bilimde, sporda, sanatta ve daha birçok alanda fark yaratan kadınların hikâyelerini anlatmaya devam ediyor. Bu kitapta da kendilerine “yakıştırılmayan”, başaracaklarına “inanılmayan” işleri sırtlanan kadınların azim dolu hikâyelerini okuyacaksınız.   Bir kadının hikâyesi, kaç kişiye ilham verebilir? Onlar, “olmaz” denilen durumlardan, “şimdi değil” denilen zamanlardan çıkıp “imkânsız” sayılan hayallerine sarıldılar, ellerinin değdiği her yerde ümit çiçekleri açtırdılar. Aşçı, pilot, öğretmen, doktor, matematikçi, bilim insanı, asker, aktivist, müzisyen, yönetici, boksör oldular. Herhangi bir ülkede, herhangi bir şehirde, herhangi bir mahallede, herhangi bir evde başladı hikâyeleri... Tıpkı, onlardan güç alarak yoluna devam eden sayısız kadın gibi. Büyük bir okur kitlesine ulaşan Ezber Bozan Kadınlar, ikinci kitabıyla elinizde. Dünyanın farklı yerlerinden 24 kadının ezber bozan hikâyesi, idealleri ve hayallerinin peşinden gidenlere yol arkadaşı olacak.

***** Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabını için satın alma linkleri:
Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabını satın al

***** Ezber Bozan Kadınlar 2 indirme linkleri:
Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabını PDF İndir
Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabını ePub İndir
Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabını ele aldık. Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabının yazarı, Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabının fiyatı ve Ezber Bozan Kadınlar 2 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ezber Bozan Kadınlar 2 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information