-->

Düş/Ün/Sen Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Düş/Ün/Sen kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Düş/Ün/Sen kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Düş/Ün/Sen kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitap bir oyun daveti. Okuyup bitirdiğinde kendinle yeniden tanışmış olacaksın…   Sorsan bir gün kendine; hani hep o “ben” diye düşündüğün, sadece o “sen sandığın” ise. Hani “o hep düşlediğin”, belki de hiç tanışmadığın, derinlerinde sessizce durup bir gün sana sesini duyurmayı bekleyen o “gerçek sen” ise?   Merak etsen bir gün; hani belki de o hiç farkına dahi varmadığın “gerçek sen” en çok neyi düşünür, neyi düşler, kimin düşüdür?   Anlamak istesen bir gün; kim en çok “ben”i düşünür, kim en çok “ben” sandığını? Kim neyi “ben” sanır, kim neleri “ben değil” diye öteler? Gir oyuna sen de o vakit, seni gerçekten sen yapanlarla tanışıp yepyeni bir sen harmanlamaya…   DÜŞ/ÜN/SEN sıra dışı, kendimizle ilgili bildiğimizi sandığımız her şeyi alt üst edecek, içimizdeki kodları, kabulleri tek tek deşifre eden bir kitap. Ödülü kendinle tanışma olan bir oyun daveti...

***** Düş/Ün/Sen kitabını için satın alma linkleri:
Düş/Ün/Sen kitabını satın al

***** Düş/Ün/Sen indirme linkleri:
Düş/Ün/Sen kitabını PDF İndir
Düş/Ün/Sen kitabını ePub İndir
Düş/Ün/Sen kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Düş/Ün/Sen kitabını ele aldık. Düş/Ün/Sen kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Düş/Ün/Sen kitabının yazarı, Düş/Ün/Sen kitabının fiyatı ve Düş/Ün/Sen yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Düş/Ün/Sen kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Düş/Ün/Sen kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Düş/Ün/Sen kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Düş/Ün/Sen kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information