-->

Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Daniel Defoe, (1660 [?] –24 Nisan 1731), İngiliz yazar ve gazeteci. 1660 yılında Londra’da doğdu. Çeşitli güçlükler ve tehlikelerle dolu bir yaşam geçirdi. 1685’te İngiltere kralı II. James’e karşı başlatılan ayaklanmaya katıldı. Yaşamının çeşitli dönemlerinde tüccarlık, fabrikatörlük, devlet memurluğu ve hatta casusluk yaptı. 40 yaşında gazetecilikte karar kıldı, bundan birkaç yıl sonra da roman yazmaya başladı. En çok ilgi gören romanı 'Robinson Crusoe' 1719 yılında yayımlanmış, 1 yılda 4 baskı çıkarılmıştır. Yayımladığı siyasal dergi kitapçıklarındaki sert tutumu yüzünden birçok kez hapse girdi. 1731 yılında doğduğu yerde, Londra’da öldü. Hayatı boyunca siyaset hayatına büyük ilgi duymuştur. Daniel Defoe'nin aile kökenleri Romanya'ya dayanmaktadır, Romanya'dan göçen ailesinin Osmanlı geleneklerini ona da öğrettiği bazı kaynaklarda geçmektedir. Yine İngiltere'de İngiliz kültürünü yeren mektuplarını Osmanlı Devlet adamlarına bilgi ve öneri amacıyla gönderdiği bilinmektedir. Bunun dışında Aytunç Altındal gibi yazarlar Osmanlı için casusluk yaptığının açık olduğunu söylerler.

***** Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabını için satın alma linkleri:
Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabını satın al

***** Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları indirme linkleri:
Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabını PDF İndir
Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabını ePub İndir
Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabını ele aldık. Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabının yazarı, Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabının fiyatı ve Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Daniel Defoe & Hayatı ve Edebi Çalışmaları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information