-->

Bir Minicik Tohumsun Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Minicik Tohumsun kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Minicik Tohumsun kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Minicik Tohumsun kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sıra sende… Serpil… Teninin içindeki canı aramanın, canın içindeki minicik tohuma ulaşmanın derin sancısıyla, ten içindeki canı arayanlara, canın içindeki tohuma “Sıra sende… Serpil…” diye fısıldamak isteyenlere cesaret verebilmek umudu ve inancıyla yazılmıştır. Öğretme çabası güden bir kitap değil elinizdeki. Kendi bedenine, kendi duygularına kulak vererek, kendi aklını kullanarak, kendi kalbinden güç alarak, her bireyin biricik olduğunun bilinciyle, kendi biricik yaşam yolculuğundan öğrenmenin hazzına vararak, yaşamın anlamını sorgulamaya ve anlamlandırmaya, doyumlu bir hayat sürmeye davet eden, bireye ancak kendi isterse aydınlık bir yola çıkabileceğini çünkü bu yolun başındaki kapının kilidini açacak anahtarın kendi içinde saklı olduğunu hatırlatmak isteyen bir kitap bu. Kıymetli hocamız, güzel insan Doğan Cüceloğlu’nun dediği gibi “Madem insan doğdum, olabileceğim en iyi insan olmalıyım.” diyenlere, içindeki canı arayanlara sesleniyorum bu kitapla: “Sıra sende… Serpil…” Ve artık söz sende… Haydi, şimdi, hemen, her neredeysen oradan başla, içindeki canı bul, tohuma ulaş ve ona de ki: Sıra sende… Serpil…   "Kuş olmak güzel şey hatta bulut olmak, ama ben memnunum insan olmaktan." Nazım Hikmet  

***** Bir Minicik Tohumsun kitabını için satın alma linkleri:
Bir Minicik Tohumsun kitabını satın al

***** Bir Minicik Tohumsun indirme linkleri:
Bir Minicik Tohumsun kitabını PDF İndir
Bir Minicik Tohumsun kitabını ePub İndir
Bir Minicik Tohumsun kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Minicik Tohumsun kitabını ele aldık. Bir Minicik Tohumsun kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Minicik Tohumsun kitabının yazarı, Bir Minicik Tohumsun kitabının fiyatı ve Bir Minicik Tohumsun yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Minicik Tohumsun kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Minicik Tohumsun kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Minicik Tohumsun kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Minicik Tohumsun kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information