-->

Beni Onlara Verme Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Beni Onlara Verme kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Beni Onlara Verme kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Beni Onlara Verme kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Kırgınım. Dünya kırgınlığımın da farkında değil.”   Tarık Tufan, İstanbul'un eski bir semtinde, kaybolmaya yüz tutmuş mahallelerinden birinde yaşayan hayata küskün, kırgın kadınların; yaralı, yorgun erkeklerin yarım kalan hikâyelerini anlatıyor. Acısı dinmemiş ayrılıkları, tutkulu ve hüzünlü aşkları resmediyor.   Gerçeklikle kurmaca arasındaki çizginin ortadan kalktığı yalınlıkta bir İstanbul ağıtı bu. İnsanın kalbine işleyen derin duygular, tanıdık yüzlerin saklı hayatları, yanından geçerken fark etmediklerimiz, büyüleyici ve masalsı bir dünya.   Beni Onlara Verme sizi bir tanıklığa ve bitmeyen umudun peşinden gitmeye çağırıyor.   “Çok güzelsin. Sen hep güzelsin. Ben yine sana bakıyorum, sen başka bir yere. Beni görmüyorsun. Fark etmiyorsun. Dolaştığın yerlerde dikkat çekmeyen bir nesne gibi bir kenarda duruyorum. Dokunsan can gelecek bedenime.”

***** Beni Onlara Verme kitabını için satın alma linkleri:
Beni Onlara Verme kitabını satın al

***** Beni Onlara Verme indirme linkleri:
Beni Onlara Verme kitabını PDF İndir
Beni Onlara Verme kitabını ePub İndir
Beni Onlara Verme kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Beni Onlara Verme kitabını ele aldık. Beni Onlara Verme kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Beni Onlara Verme kitabının yazarı, Beni Onlara Verme kitabının fiyatı ve Beni Onlara Verme yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Beni Onlara Verme kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Beni Onlara Verme kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Beni Onlara Verme kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Beni Onlara Verme kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information