-->

Yarım Kalan Kadınlara Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yarım Kalan Kadınlara Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yarım Kalan Kadınlara kitabını inceleyeceğiz. Nichole Bernier tarafından yazılan Yarım Kalan Kadınlara kitabı 2014-08-06 tarihinde yayınlanmıştır. Yarım Kalan Kadınlara kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yarım Kalan Kadınlara hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nichole Bernier tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yarım Kalan Kadınlara Kitabı Tanıtım Bülteni

Nichole Bernier tarafından kaleme alınmış Yarım Kalan Kadınlara kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gökkuşağının tüm renklerini taşır çoğu kadın üzerinde. Bazen, bir yaz yağmuru gibi aniden indirir. Ardından, mavinin, turuncunun en sıcak tonlarıyla aydınlık bir gülümseme belirir yüzünde… Elizabeth D. ise, kara bulutların dağılmadığı bir gökyüzünün çocuğu olarak dünyaya gelir. Onun çocukluğunun, gençliğinin rengi yalnızca gridir. Ama bir kadın isterse kaderini de değiştirir. Elizabeth D. olgunluğunda mükemmel eş ve anne rolünü üstlenir, başka bir kadının hayatını oynuyormuş gibi, geçmişinin üzerine bir tül çeker. Çektiği tüm acıları, hayal kırıklıklarını o tülün ardında zaman zaman oynaşan gölgelerden ibaret kılar. O günlerden bugüne kalan yegâne hatıra ise aile yadigârı sandığın içine kilitlenmiş günlükleridir. En yakınınızdaki kadınlara bir kez daha bakın! Bu kez daha dikkatli… Yalnızca gözlerinizle değil, aklınız ve kalbinizle de. Kadınlar yarım kalmasın!


Yarım Kalan Kadınlara Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yarım Kalan Kadınlara


Yarım Kalan Kadınlara Kitabı İndirme Linkleri


Yarım Kalan Kadınlara Pdf İndirme Linkleri

Yarım Kalan Kadınlara Yandex Disk Pdf İndir

Yarım Kalan Kadınlara Google Drive Pdf İndir


Yarım Kalan Kadınlara Epub İndirme Linkleri

Yarım Kalan Kadınlara Yandex Disk Ebup İndir

Yarım Kalan Kadınlara Google Drive Epub İndir


Yarım Kalan Kadınlara Mobi İndirme Linkleri


Yarım Kalan Kadınlara Yandex Disk Mobi İndir

Yarım Kalan Kadınlara Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yarım Kalan Kadınlara Etiketleri

Yarım Kalan Kadınlara kitabı hakkında genel bilgiler, Yarım Kalan Kadınlara kitabının yazarı kimdir, Yarım Kalan Kadınlara kitabının özeti, Yarım Kalan Kadınlara pdf indirme linki, Yarım Kalan Kadınlara epub indirme linki, Yarım Kalan Kadınlara mobi indirme linki, Yarım Kalan Kadınlara kitabını indir, Yarım Kalan Kadınlara kitabı tanıtım bülteni, Yarım Kalan Kadınlara arka kapak yazısı, Yarım Kalan Kadınlara kitabı kaç sayfa, Yarım Kalan Kadınlara hangi yayınevi tarafından basıldı, Yarım Kalan Kadınlara kitabının türü nedir, Yarım Kalan Kadınlara kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information