-->

Son Düşüş Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Son Düşüş Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Son Düşüş kitabını inceleyeceğiz. Matthew Fitzsimmons tarafından yazılan Son Düşüş kitabı 2019-01-23 tarihinde yayınlanmıştır. Son Düşüş kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup ALTIN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Son Düşüş hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Matthew Fitzsimmons tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Son Düşüş Kitabı Tanıtım Bülteni

Matthew Fitzsimmons tarafından kaleme alınmış Son Düşüş kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

ABD başkanlık seçimlerinin en güçlü adayı olan Başkan Yardımcısı Benjamin Lombard'ın kızı Suzanne, bir sabah ardında hiç iz bırakmadan ortadan kaybolur. ABD'nin en önemli kayıp vakalarından biri haline gelen bu olay ülke çapında büyük yankı uyandırır. Herkesin sorduğu tek soru, bu vakanın yaklaşan seçimlerle nasıl bir bağlantısı olduğudur.   Tüm güvenlik kurumları teyakkuza geçer, kapsamlı bir soruşturma ve geniş çaplı bir arama çalışması başlatılır, fakat tüm çabalar sonuçsuz kalır. Ta ki on yıl sonra, genç kızın kayboluşunun yıldönümünde önemli ipuçlarına ulaşılana kadar... Bu yeni gelişme üzerine, Suzanne'ı en iyi tanıyan kişiye, genç kızın en yakın arkadaşı olan Gibson Vaughn'a başvurulur; ondan ipuçlarının değerlendirilmesi için yardım istenir.   Siyasi entrikalarla ve karmaşık olaylarla örülmüş bir hayatın sır perdesi aralanırken Vaughn, Suzanne'ın ortadan kayboluşunun ardındaki gizemi ortaya çıkarabilecek midir?   Son Düşüş aile bağları, dostluk ve sadakat üzerine soluk soluğa okuyacağınız bir roman.


Son Düşüş Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Son Düşüş


Son Düşüş Kitabı İndirme Linkleri


Son Düşüş Pdf İndirme Linkleri

Son Düşüş Yandex Disk Pdf İndir

Son Düşüş Google Drive Pdf İndir


Son Düşüş Epub İndirme Linkleri

Son Düşüş Yandex Disk Ebup İndir

Son Düşüş Google Drive Epub İndir


Son Düşüş Mobi İndirme Linkleri


Son Düşüş Yandex Disk Mobi İndir

Son Düşüş Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Son Düşüş Etiketleri

Son Düşüş kitabı hakkında genel bilgiler, Son Düşüş kitabının yazarı kimdir, Son Düşüş kitabının özeti, Son Düşüş pdf indirme linki, Son Düşüş epub indirme linki, Son Düşüş mobi indirme linki, Son Düşüş kitabını indir, Son Düşüş kitabı tanıtım bülteni, Son Düşüş arka kapak yazısı, Son Düşüş kitabı kaç sayfa, Son Düşüş hangi yayınevi tarafından basıldı, Son Düşüş kitabının türü nedir, Son Düşüş kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information