-->

Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabını inceleyeceğiz. Sir Arthur Conan Doyle tarafından yazılan Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabı 2018-09-01 tarihinde yayınlanmıştır. Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup CEM YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sir Arthur Conan Doyle tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Kitabı Tanıtım Bülteni

Sir Arthur Conan Doyle tarafından kaleme alınmış Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitaptaki öyküler Maceralar adıyla 1891 -1892 arasında Strand dergisinde yayımlanmış, kitabın ilk baskısı Sherlock Holmes'un Maceraları adıyla 1892'de yapılmıştır. Kitap 12 öykü içermektedir. Sherlock Holmes ve Doktor Watson, kısa dedektif öykülerinin en klasik örnekleri olan bu derlemede harika maceralar yaşarlar. Kahramanlarımız, okuyucuyu taşra çiftliklerinden Londra'nın sisli sokaklarına, soylu ailelerden ayaktakımına dek pek çok değişik atmosferde dolaştırıyor. Sir Arthur Conan Doyle'un (1859 – 1930) adı, yarattığı kahraman, ünlü dedektif Sherlock Holmes'dan çok daha az tanınır. Doyle, Sherlock Holmes'un maceralarını genellikle önce dergilerde yayımlamış, daha sonra kitap halinde bastırmıştır. Holmes'un maceraları özgün basımlarında dördü roman, beşi öykü formunda olmak üzere dokuz kitapta toplanmıştır. Cem Yayınevi, Sherlock Holmes'un Bütün Maceraları dizisinde, yazarın bu özgün yayımlanma düzenine sadık kalmıştır.


Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları


Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Kitabı İndirme Linkleri


Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Pdf İndirme Linkleri

Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Yandex Disk Pdf İndir

Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Google Drive Pdf İndir


Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Epub İndirme Linkleri

Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Yandex Disk Ebup İndir

Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Google Drive Epub İndir


Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Mobi İndirme Linkleri


Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Yandex Disk Mobi İndir

Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları Etiketleri

Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabı hakkında genel bilgiler, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabının yazarı kimdir, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabının özeti, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları pdf indirme linki, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları epub indirme linki, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları mobi indirme linki, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabını indir, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabı tanıtım bülteni, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları arka kapak yazısı, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabı kaç sayfa, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları hangi yayınevi tarafından basıldı, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabının türü nedir, Sherlock Holmes / Sherlock Holmes'in Maceraları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information