-->

Saim Bey Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Saim Bey Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Saim Bey kitabını inceleyeceğiz. Yusuf Delikoca tarafından yazılan Saim Bey kitabı 2010-05-01 tarihinde yayınlanmıştır. Saim Bey kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup YENİ ZAMANLAR DAĞITIM yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Saim Bey hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yusuf Delikoca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Saim Bey Kitabı Tanıtım Bülteni

Yusuf Delikoca tarafından kaleme alınmış Saim Bey kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kozan çağlar öncesinden bugüne uzanan, üzerine tarihin gölgesi düşmüş bir medeniyetler şehridir. Bu coğrafyada nice olaylar, savaşlar, felaketler, ve hepsinden de önemlisi düşman işgali yaşanmıştır. O günleri hatırlamak, okumak ve en önemlisi de gelecek nesillere aktarabilmek bizler için milli bir görevdir. Kurtuluş Savaşı'nda iz bırakan kahramanlarımızdan birisi de Kozanlı Şehit Kaymakam Saim Bey'dir. O, genç yaşında vatan ve millet uğruna kanını toprağa akıtırken, yüreği memleket sevdasıyla dolup taşan, Kozan'ın yiğit delikanlısı, Kozan kurtuluş mücadelesinin bayrağıdır. Saim Bey, işgale karşı çıkarak ölümü göze almış ve düşmana karşı isyan bayrağını açarak Kozan'da milli uyanışın sembolü olmuştur. Ölümle tehdit edilmiş, sürgün edilmiş, acı ve çile dolu yolculuklar onu yıldırmamış, içindeki vatan sevgisi ile Kozan'dan sonra Adana, İstanbul, Ankara, Feke ve Saimbeyli'de verdiği örnek mücadeleyle kahramanlaşmış ve en sonunda çok sevdiği vatanı uğruna Osmaniye'nin Mamure İstasyonu'nda şehit düşerek adını tarihe şerefle yazdırmıştır. Ruhu şad olsun.. Mimar Kazım Özgan Kozan Belediye Başkanı


Saim Bey Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Saim Bey


Saim Bey Kitabı İndirme Linkleri


Saim Bey Pdf İndirme Linkleri

Saim Bey Yandex Disk Pdf İndir

Saim Bey Google Drive Pdf İndir


Saim Bey Epub İndirme Linkleri

Saim Bey Yandex Disk Ebup İndir

Saim Bey Google Drive Epub İndir


Saim Bey Mobi İndirme Linkleri


Saim Bey Yandex Disk Mobi İndir

Saim Bey Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Saim Bey Etiketleri

Saim Bey kitabı hakkında genel bilgiler, Saim Bey kitabının yazarı kimdir, Saim Bey kitabının özeti, Saim Bey pdf indirme linki, Saim Bey epub indirme linki, Saim Bey mobi indirme linki, Saim Bey kitabını indir, Saim Bey kitabı tanıtım bülteni, Saim Bey arka kapak yazısı, Saim Bey kitabı kaç sayfa, Saim Bey hangi yayınevi tarafından basıldı, Saim Bey kitabının türü nedir, Saim Bey kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information