-->

Ölümlü Ölümsüz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ölümlü Ölümsüz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ölümlü Ölümsüz kitabını inceleyeceğiz. Mary Shelley tarafından yazılan Ölümlü Ölümsüz kitabı 2018-01-26 tarihinde yayınlanmıştır. Ölümlü Ölümsüz kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup DELİ DOLU yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ölümlü Ölümsüz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mary Shelley tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ölümlü Ölümsüz Kitabı Tanıtım Bülteni

Mary Shelley tarafından kaleme alınmış Ölümlü Ölümsüz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sonsuza dek yaşamak lütuf mu yoksa ceza mı?  Bu yıl 200. yılını  kutlayan Frankenstein'ın yaratıcısı Mary Shelley'den kült bir öykü: Ölümlü Ölümsüz   Shelley'nin edebi dehasını açığa çıkaran ve ilk kez Türkçeye çevrilen bu eser, sonsuzluk, ölüm ve aşk kavramlarını ele alıyor.   Ölümlü Ölümsüz, Maria Brzozowska'nın Delidolu Yayınları için resimlediği sert kapaklı özel baskısıyla koleksiyon değeri taşıyan bir kitap.   Çocukluk aşkı Bertha'ya duyduğu aşkın yakıcılığından kurtulmak için ölümsüzlük iksirini yudumlayan Winzy, başlangıçta bunu bir armağan olarak kabul edip ebedi bir huzura kavuştuğunu düşünür. Ancak, sevdiği herkesin ölümüne tanık olmak zorunda kalan genç adam için bu sonsuzluk, kısa sürede bitmek bilmez bir işkenceye dönüşecektir. Zamanının ötesindeki yapıtlarıyla, iki yüz yılı aşkın süredir, edebiyata yön vermeyi sürdüren Mary Shelley, Ölümlü Ölümsüz'de bir türlü ölemeyen yalnız bir adamın sessiz haykırışını gotik unsurlarla örerek şiirsel bir öyküye dönüştürüyor.  


Ölümlü Ölümsüz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ölümlü Ölümsüz


Ölümlü Ölümsüz Kitabı İndirme Linkleri


Ölümlü Ölümsüz Pdf İndirme Linkleri

Ölümlü Ölümsüz Yandex Disk Pdf İndir

Ölümlü Ölümsüz Google Drive Pdf İndir


Ölümlü Ölümsüz Epub İndirme Linkleri

Ölümlü Ölümsüz Yandex Disk Ebup İndir

Ölümlü Ölümsüz Google Drive Epub İndir


Ölümlü Ölümsüz Mobi İndirme Linkleri


Ölümlü Ölümsüz Yandex Disk Mobi İndir

Ölümlü Ölümsüz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ölümlü Ölümsüz Etiketleri

Ölümlü Ölümsüz kitabı hakkında genel bilgiler, Ölümlü Ölümsüz kitabının yazarı kimdir, Ölümlü Ölümsüz kitabının özeti, Ölümlü Ölümsüz pdf indirme linki, Ölümlü Ölümsüz epub indirme linki, Ölümlü Ölümsüz mobi indirme linki, Ölümlü Ölümsüz kitabını indir, Ölümlü Ölümsüz kitabı tanıtım bülteni, Ölümlü Ölümsüz arka kapak yazısı, Ölümlü Ölümsüz kitabı kaç sayfa, Ölümlü Ölümsüz hangi yayınevi tarafından basıldı, Ölümlü Ölümsüz kitabının türü nedir, Ölümlü Ölümsüz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information