-->

Mühürlü Sadakat Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mühürlü Sadakat Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mühürlü Sadakat kitabını inceleyeceğiz. Uğur Fidan tarafından yazılan Mühürlü Sadakat kitabı 2014-11-14 tarihinde yayınlanmıştır. Mühürlü Sadakat kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup GECE KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mühürlü Sadakat hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Uğur Fidan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mühürlü Sadakat Kitabı Tanıtım Bülteni

Uğur Fidan tarafından kaleme alınmış Mühürlü Sadakat kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Melek , hayatın onun için kötü olaylarla dolu olduğunu sanıyordu. Sevgilisi onu terk etmişti , annesi babası bir kazada ölmüştü ve arkadaşı bir katil tarafından katledilmişti. En önemlisi de kaza geçirmişti. Şimdi ise bunca şeyden uzaklara Şile'ye gelmişlerdi , kazadan sonra büyük bir tuhaflık olmuştu. Görüntüler görüyordu ve ailesinin büyük bir sırrı vardı. Melek etrafındaki gizemi çözmek ister ve bu sırada arkadaşlar edinir , hatta daha önceden gördüğüne emin olduğu bir çocuğa aşık olur... Büyük bir sır perdesi kalkarken etrafındaki gerçeklerle yüzleşir , gerçekten aşkı için savaşması gerekmektedir ve geleceği için de savaşmalıdır , çünkü o uzaylıdır... Aşk ne kadar güvenlidir? Her sır içinde ne barındırır?


Mühürlü Sadakat Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mühürlü Sadakat


Mühürlü Sadakat Kitabı İndirme Linkleri


Mühürlü Sadakat Pdf İndirme Linkleri

Mühürlü Sadakat Yandex Disk Pdf İndir

Mühürlü Sadakat Google Drive Pdf İndir


Mühürlü Sadakat Epub İndirme Linkleri

Mühürlü Sadakat Yandex Disk Ebup İndir

Mühürlü Sadakat Google Drive Epub İndir


Mühürlü Sadakat Mobi İndirme Linkleri


Mühürlü Sadakat Yandex Disk Mobi İndir

Mühürlü Sadakat Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mühürlü Sadakat Etiketleri

Mühürlü Sadakat kitabı hakkında genel bilgiler, Mühürlü Sadakat kitabının yazarı kimdir, Mühürlü Sadakat kitabının özeti, Mühürlü Sadakat pdf indirme linki, Mühürlü Sadakat epub indirme linki, Mühürlü Sadakat mobi indirme linki, Mühürlü Sadakat kitabını indir, Mühürlü Sadakat kitabı tanıtım bülteni, Mühürlü Sadakat arka kapak yazısı, Mühürlü Sadakat kitabı kaç sayfa, Mühürlü Sadakat hangi yayınevi tarafından basıldı, Mühürlü Sadakat kitabının türü nedir, Mühürlü Sadakat kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information