-->

Mucizenin Ölümü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mucizenin Ölümü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mucizenin Ölümü kitabını inceleyeceğiz. Cem Yılmaz Budan tarafından yazılan Mucizenin Ölümü kitabı 2015-01-21 tarihinde yayınlanmıştır. Mucizenin Ölümü kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ALTIN BİLEK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mucizenin Ölümü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cem Yılmaz Budan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mucizenin Ölümü Kitabı Tanıtım Bülteni

Cem Yılmaz Budan tarafından kaleme alınmış Mucizenin Ölümü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tanrı'nın kendisine ebedi barışı müjdelemek için indirdiği kitapları mızraklarının ucuna takarak onun adına can alan varlık... Şu saniyede dünyanın bir ucunda küçük bir çocuk, bir başkası yiyebileceğinden fazlasına sahip olmak istediği için açlıktan ölüyor. Bir Yahudi, bir Filistinli'yi Yahudi olarak doğmadığı için öldürüyor. Bir Müslüman, bir diğer Müslüman'ı kendisine yeterince benzemediği için öldürüyor. Yeryüzündeki diğer tüm canlılar; bitki, hayvan ve tabiatın ta kendisi, yetmiş yıllık ömrüne daha fazla zenginlik sığdırmaya çalışan insanın binlerce yıldır doyuramadığı açgözlülüğünün kurbanı oluyor. İnsan... Kendisine ezeli dost ve ebedi düşman... İnsan... Yüreğinde hem Tanrı'yı, hem de Şeytan'ı taşıyan... Cem Yılmaz Budan, ikinci romanı ile yine edebiyatın gücünü, dilin sınırlarını zorlayarak okuruna geçmişi bugüne bağlayan bir köprü kuruyor; hem edebiyatın hem de işlediği konu itibariyle medeniyetin ortak noktalarına, evrensel değerlerine, sorgulayıcı bir yaklaşımla kendine özgü sanatını ortaya koyuyor.


Mucizenin Ölümü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mucizenin Ölümü


Mucizenin Ölümü Kitabı İndirme Linkleri


Mucizenin Ölümü Pdf İndirme Linkleri

Mucizenin Ölümü Yandex Disk Pdf İndir

Mucizenin Ölümü Google Drive Pdf İndir


Mucizenin Ölümü Epub İndirme Linkleri

Mucizenin Ölümü Yandex Disk Ebup İndir

Mucizenin Ölümü Google Drive Epub İndir


Mucizenin Ölümü Mobi İndirme Linkleri


Mucizenin Ölümü Yandex Disk Mobi İndir

Mucizenin Ölümü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mucizenin Ölümü Etiketleri

Mucizenin Ölümü kitabı hakkında genel bilgiler, Mucizenin Ölümü kitabının yazarı kimdir, Mucizenin Ölümü kitabının özeti, Mucizenin Ölümü pdf indirme linki, Mucizenin Ölümü epub indirme linki, Mucizenin Ölümü mobi indirme linki, Mucizenin Ölümü kitabını indir, Mucizenin Ölümü kitabı tanıtım bülteni, Mucizenin Ölümü arka kapak yazısı, Mucizenin Ölümü kitabı kaç sayfa, Mucizenin Ölümü hangi yayınevi tarafından basıldı, Mucizenin Ölümü kitabının türü nedir, Mucizenin Ölümü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information