-->

Majesteleri Kral Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Majesteleri Kral Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Majesteleri Kral kitabını inceleyeceğiz. Thomas Mann tarafından yazılan Majesteleri Kral kitabı 2019-03-04 tarihinde yayınlanmıştır. Majesteleri Kral kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Majesteleri Kral hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Thomas Mann tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Majesteleri Kral Kitabı Tanıtım Bülteni

Thomas Mann tarafından kaleme alınmış Majesteleri Kral kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Majesteleri Kral, iflasın eşiğinde hayalî bir küçük Alman devletinde geçer. Hiçbir şeyin yolunda gitmediği Grimmburg Grandüklüğü'nün veliahtı Prens Albrecht hastalıklı bir insandır ve uzun yaşayamayacağından endişe edilmektedir. O nedenle tahtın ikinci vârisi Klaus Heinrich doğduğunda bütün Grimmburg sevince boğulur. Ne var ki ikinci vâris fiziksel bir kusurla doğmuştur. Zamanla, "aristokrasinin yalnızlığı"nı kendi ruhunda hisseden Klaus Heinrich, "kusurlu" varoluşuna ve doğuştan getirdiği asil haklara bakarak sıradan insanı anlamasının mümkün olmadığını fark eder. Yayımlanan ikinci romanı olan Majesteleri Kral'da Thomas Mann, XX. yüzyılın başlarında Alman coğrafyasında bir yerlerde, kendi içine kapanmış, hızla değişmekte olan dış dünyaya ayak uyduramayan hayali bir grandüklüğü Ortaçağ'a özgü masal diliyle betimliyor. Yerleştiği arka plan açısından ele alındığında Wilhelm Almanyası'ndan izler taşıdığı görülen Majesteleri Kral, Thomas Mann okurlarının 1924 tarihli Büyülü Dağ'da karşılaşacağı düşünsel eğilimlerin mikrokozmik habercisi olarak yorumlanabilir.


Majesteleri Kral Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Majesteleri Kral


Majesteleri Kral Kitabı İndirme Linkleri


Majesteleri Kral Pdf İndirme Linkleri

Majesteleri Kral Yandex Disk Pdf İndir

Majesteleri Kral Google Drive Pdf İndir


Majesteleri Kral Epub İndirme Linkleri

Majesteleri Kral Yandex Disk Ebup İndir

Majesteleri Kral Google Drive Epub İndir


Majesteleri Kral Mobi İndirme Linkleri


Majesteleri Kral Yandex Disk Mobi İndir

Majesteleri Kral Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Majesteleri Kral Etiketleri

Majesteleri Kral kitabı hakkında genel bilgiler, Majesteleri Kral kitabının yazarı kimdir, Majesteleri Kral kitabının özeti, Majesteleri Kral pdf indirme linki, Majesteleri Kral epub indirme linki, Majesteleri Kral mobi indirme linki, Majesteleri Kral kitabını indir, Majesteleri Kral kitabı tanıtım bülteni, Majesteleri Kral arka kapak yazısı, Majesteleri Kral kitabı kaç sayfa, Majesteleri Kral hangi yayınevi tarafından basıldı, Majesteleri Kral kitabının türü nedir, Majesteleri Kral kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information