-->

Lanetli Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lanetli Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lanetli kitabını inceleyeceğiz. P. C. Cast tarafından yazılan Lanetli kitabı 2011-04-06 tarihinde yayınlanmıştır. Lanetli kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lanetli hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca P. C. Cast tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lanetli Kitabı Tanıtım Bülteni

P. C. Cast tarafından kaleme alınmış Lanetli kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Benimle gelin, olur mu? Haydi, tekrar ölümsüzlerin dünyasına geçelim. Bu kitaptaki muhteşem yazarların hikâyelerinin çeşitliliği ve zenginliği karşısında gözlerim kamaştı. Rachel Caine'in Morganville'ini ziyaret etmek her zaman bir zevktir ve Tanith Lee'nin eşsiz sesinin büyüsüyle baştan çıkarılmak büyük bir hazdır. Vampirlerin üç intikam tanrıçası tarafından yaratıldığı Kristin Cast'ın dünyasına gülümseyerek, hem tatmin olmuş bir okuyucu hem de kızıyla gurur duyan bir anne oldum. Claudia Gray'in İç Savaş öncesi hikâyesinin son kısmı beni neşelendirdi. "Lanetli Aşk"ta Cynthia Leitich Smith'in olağanüstü hikâyesinden zevkle karışık bir şaşkınlık duydum. Richelle Mead'in "Mavi Ay"ı nefesimi kesti. Nancy Holder'ın kıyamet sonrası görüşü beni vahşi, ürkütücü bir geziye çıkardı ve Rachel Vincent'ın vampir sireni efsanelerimize hoş bir katkı oldu. Bu sayfalardaki sihri okurken bana eşlik etmeniz için sizi davet ediyorum. Hep birlikte vampirlerin cazibesiyle hiptonize olacağız ve böylece geçici bir süre için bile olsa bir parça ölümsüzlüğe ulaşacağız."


Lanetli Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lanetli


Lanetli Kitabı İndirme Linkleri


Lanetli Pdf İndirme Linkleri

Lanetli Yandex Disk Pdf İndir

Lanetli Google Drive Pdf İndir


Lanetli Epub İndirme Linkleri

Lanetli Yandex Disk Ebup İndir

Lanetli Google Drive Epub İndir


Lanetli Mobi İndirme Linkleri


Lanetli Yandex Disk Mobi İndir

Lanetli Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lanetli Etiketleri

Lanetli kitabı hakkında genel bilgiler, Lanetli kitabının yazarı kimdir, Lanetli kitabının özeti, Lanetli pdf indirme linki, Lanetli epub indirme linki, Lanetli mobi indirme linki, Lanetli kitabını indir, Lanetli kitabı tanıtım bülteni, Lanetli arka kapak yazısı, Lanetli kitabı kaç sayfa, Lanetli hangi yayınevi tarafından basıldı, Lanetli kitabının türü nedir, Lanetli kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information