-->

Kayıp Masallar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kayıp Masallar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kayıp Masallar kitabını inceleyeceğiz. Ramazan Duras tarafından yazılan Kayıp Masallar kitabı 2012-01-02 tarihinde yayınlanmıştır. Kayıp Masallar kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İMLEÇ KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kayıp Masallar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ramazan Duras tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kayıp Masallar Kitabı Tanıtım Bülteni

Ramazan Duras tarafından kaleme alınmış Kayıp Masallar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kayıp bir masalla başlar önce hayat; sonra, aslında sonrası yoktur! Kayıp Masallar, çocukluğa duyulan bir özlem gibi. Büyümeyi reddeden bir çocuğun masalsı düş dünyası. "Küçük Aşk"lar dile geliyor bu dünyada, yanağa kondurulan sıcak bir öpücükle doğup yürekte büyüyen, her şeye kadir olan aşklar. Hiçlik var Kayıp Masallar'da, bir çocuk rüyası gibi karanlık, saplantılı gidişler... Bırakılan hayat, henüz başındayken sessizce kaçılan. Hayat, kadınlar, anneler, babalar ve çocuklar... Yeni bir kalemin ışığında gölgeleniyor, can buluyor okurun imgeleminde. Otuz iki öykünün bir araya geldiği ilk kitabında Ramazan Duras, yer yer Kafkaesk öğelere de yaslanarak kendi öykü dilini kurmaya çalışıyor. Olay örgüsünün genelde arka planda kaldığı, dilin ve söylemin öne çıktığı, yer yer denemenin sınırlarında gezinen bu kitaptaki bazı öyküler okuru düşünsel bir yolculuğa da çıkarıyor.


Kayıp Masallar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kayıp Masallar


Kayıp Masallar Kitabı İndirme Linkleri


Kayıp Masallar Pdf İndirme Linkleri

Kayıp Masallar Yandex Disk Pdf İndir

Kayıp Masallar Google Drive Pdf İndir


Kayıp Masallar Epub İndirme Linkleri

Kayıp Masallar Yandex Disk Ebup İndir

Kayıp Masallar Google Drive Epub İndir


Kayıp Masallar Mobi İndirme Linkleri


Kayıp Masallar Yandex Disk Mobi İndir

Kayıp Masallar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kayıp Masallar Etiketleri

Kayıp Masallar kitabı hakkında genel bilgiler, Kayıp Masallar kitabının yazarı kimdir, Kayıp Masallar kitabının özeti, Kayıp Masallar pdf indirme linki, Kayıp Masallar epub indirme linki, Kayıp Masallar mobi indirme linki, Kayıp Masallar kitabını indir, Kayıp Masallar kitabı tanıtım bülteni, Kayıp Masallar arka kapak yazısı, Kayıp Masallar kitabı kaç sayfa, Kayıp Masallar hangi yayınevi tarafından basıldı, Kayıp Masallar kitabının türü nedir, Kayıp Masallar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information