-->

Kayıp Kız Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kayıp Kız Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kayıp Kız kitabını inceleyeceğiz. Sangu Mandanna tarafından yazılan Kayıp Kız kitabı 2015-02-13 tarihinde yayınlanmıştır. Kayıp Kız kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup HYPERION KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kayıp Kız hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sangu Mandanna tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kayıp Kız Kitabı Tanıtım Bülteni

Sangu Mandanna tarafından kaleme alınmış Kayıp Kız kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir oğlandan hoşlanıyormuş gibi yapınca belki de ondan gerçekten hoşlanmaya başlıyorsunuzdur . Birisinin sevgisinin ve anılarının kalıntılarıyla aylarınızı geçirdiğinizde belki de bu kalıntılar bir parçanız hâline geliyordur . Ya da belki de Amarra'nın bu olanlarla hiçbir ilgisi yoktur . Belki de olanları, onun sahip olduklarını kıskandığım için önemsiyorum. Öyle sevebilmeyi, onun sevme özgürlüğüne sahip oluşunu kıskanmış olabilirim. "KAYIP KIZ, uzun süredir okuduğum en samimi hüzün ve kayıp öyküsüydü. Kalp kırıklığı, aşk ve Mary Shelley'nin hayaletini rahatsız edecek unsurlarla bezenmiş bu öykü, kaçırılacak gibi değil. Eva, kayıp birer hayat yaşayan herkesi temsil eden bir ses, ancak aynı zamanda hepimizin yaşama hakkına dair de bir kanıt." -LAUREN DeSTEFANO, New York Times'ın en iyi satan kitaplar listesine giren Chemical Garden üçlemesinin yazarı. "Biyoloji ve tıp alanındaki gelişmelere ilişkin derin bir etik değerlendirmenin yanı sıra büyüleyici bir kişilik arayışını da anlatan bu roman, titizlikle kurguladığı 'insan' Eva ve onun çevresindeki karakterlerde son derece başarılı. İnsan olmanın anlamını irdeleyen, kışkırtıcı, merak uyandıran ve romantik bir hikâye.» -Kirkus Reviews


Kayıp Kız Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kayıp Kız


Kayıp Kız Kitabı İndirme Linkleri


Kayıp Kız Pdf İndirme Linkleri

Kayıp Kız Yandex Disk Pdf İndir

Kayıp Kız Google Drive Pdf İndir


Kayıp Kız Epub İndirme Linkleri

Kayıp Kız Yandex Disk Ebup İndir

Kayıp Kız Google Drive Epub İndir


Kayıp Kız Mobi İndirme Linkleri


Kayıp Kız Yandex Disk Mobi İndir

Kayıp Kız Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kayıp Kız Etiketleri

Kayıp Kız kitabı hakkında genel bilgiler, Kayıp Kız kitabının yazarı kimdir, Kayıp Kız kitabının özeti, Kayıp Kız pdf indirme linki, Kayıp Kız epub indirme linki, Kayıp Kız mobi indirme linki, Kayıp Kız kitabını indir, Kayıp Kız kitabı tanıtım bülteni, Kayıp Kız arka kapak yazısı, Kayıp Kız kitabı kaç sayfa, Kayıp Kız hangi yayınevi tarafından basıldı, Kayıp Kız kitabının türü nedir, Kayıp Kız kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information