-->

Kaybolduğum Yıl Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kaybolduğum Yıl Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kaybolduğum Yıl kitabını inceleyeceğiz. Kate Moretti tarafından yazılan Kaybolduğum Yıl kitabı 2019-03-02 tarihinde yayınlanmıştır. Kaybolduğum Yıl kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kaybolduğum Yıl hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kate Moretti tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kaybolduğum Yıl Kitabı Tanıtım Bülteni

Kate Moretti tarafından kaleme alınmış Kaybolduğum Yıl kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

YALNIZCA SAKLANMAK İSTEMİŞTİ, TAMAMEN KAYBOLMAK DEĞİL. Zoe Whittaker şahane bir hayat yaşıyordu. Wall Street'in başarılı işadamlarından Henry Whittaker ile evliydi. Manhattan'ın elit kesimine mensuptu. Şehrin en prestijli yardım kuruluşlarından birinin yönetim kurulundaydı. Şehirdeki en mükemmel evlerden birinde yaşıyordu. En kaliteli şaraplar, modaya en uygun kıyafetler, en lüks tatiller… hepsi parmaklarının ucundaydı.   Ancak Zoe'nin kimsenin bilmediği bir sırrı vardı. Beş yıl önce hayatı tehlikedeydi. Beş yıl önce Zoe, Zoe değildi. Artık sırlarıyla yüzleşme vakti gelmişti.   "Moretti, okurların ellerinden düşüremeceği bir kitap kitap yazmış." —Kirkus Reviews   "Bu tür içerisindeki en başarılı kalemlerden biri." —Crime Time Magazine   "Güçlü hikâyesi, şaşırtıcı son dakika ters köşeleriyle Kaybolduğum Yıl keyifli saatler geçirmenizi sağlayacak." —The New York Times Book Review   "S.J. Watson, Lisa Unger ve Sophie Hannah hayranları bu nefes nefese psikolojik gerilim romanına bayılacaklar." —Booklist


Kaybolduğum Yıl Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kaybolduğum Yıl


Kaybolduğum Yıl Kitabı İndirme Linkleri


Kaybolduğum Yıl Pdf İndirme Linkleri

Kaybolduğum Yıl Yandex Disk Pdf İndir

Kaybolduğum Yıl Google Drive Pdf İndir


Kaybolduğum Yıl Epub İndirme Linkleri

Kaybolduğum Yıl Yandex Disk Ebup İndir

Kaybolduğum Yıl Google Drive Epub İndir


Kaybolduğum Yıl Mobi İndirme Linkleri


Kaybolduğum Yıl Yandex Disk Mobi İndir

Kaybolduğum Yıl Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kaybolduğum Yıl Etiketleri

Kaybolduğum Yıl kitabı hakkında genel bilgiler, Kaybolduğum Yıl kitabının yazarı kimdir, Kaybolduğum Yıl kitabının özeti, Kaybolduğum Yıl pdf indirme linki, Kaybolduğum Yıl epub indirme linki, Kaybolduğum Yıl mobi indirme linki, Kaybolduğum Yıl kitabını indir, Kaybolduğum Yıl kitabı tanıtım bülteni, Kaybolduğum Yıl arka kapak yazısı, Kaybolduğum Yıl kitabı kaç sayfa, Kaybolduğum Yıl hangi yayınevi tarafından basıldı, Kaybolduğum Yıl kitabının türü nedir, Kaybolduğum Yıl kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information