-->

Gulyabaninin Bahçesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gulyabaninin Bahçesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gulyabaninin Bahçesi kitabını inceleyeceğiz. Leila Slimani tarafından yazılan Gulyabaninin Bahçesi kitabı 2018-09-20 tarihinde yayınlanmıştır. Gulyabaninin Bahçesi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gulyabaninin Bahçesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Leila Slimani tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gulyabaninin Bahçesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Leila Slimani tarafından kaleme alınmış Gulyabaninin Bahçesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Adèle Paris'te yaşayan genç ve güzel bir kadındır. Cerrah kocası ve küçük oğluyla, görünürde kusursuz bir orta sınıf hayatı sürmektedir. Görünenin ötesinde ise Adèle, yeniyetmeliğinde Milan Kundera'nın Varolmanın Dayanılmaz Hafifiliği'ni okuduktan sonra engel olamadığı bir bağımlılığın pençesine düşmüş ve kimliğini, sürdürdüğü iki farklı hayat etrafında kurmaya başlamıştır: birinin öznesi sessiz, neredeyse silik eş/anne Adèle iken diğerininki cinsel itkilerini sonuna kadar takip eden, gözü kara Adèle'dir. Fransa'nın en önemli edebiyat ödülü Goncourt'u alan Leïla Slimani, hem içerik hem de üslup açısından hiddetli bu romanında cinselliği, evli bir kadın olmayı, Fransız orta sınıf hayatını, anne olmayı sorguluyor; okurunu Paris'in puslu ayazına, Adèle'in peşinde, dokunaklı bir serüvene götürüyor.


Gulyabaninin Bahçesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gulyabaninin Bahçesi


Gulyabaninin Bahçesi Kitabı İndirme Linkleri


Gulyabaninin Bahçesi Pdf İndirme Linkleri

Gulyabaninin Bahçesi Yandex Disk Pdf İndir

Gulyabaninin Bahçesi Google Drive Pdf İndir


Gulyabaninin Bahçesi Epub İndirme Linkleri

Gulyabaninin Bahçesi Yandex Disk Ebup İndir

Gulyabaninin Bahçesi Google Drive Epub İndir


Gulyabaninin Bahçesi Mobi İndirme Linkleri


Gulyabaninin Bahçesi Yandex Disk Mobi İndir

Gulyabaninin Bahçesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gulyabaninin Bahçesi Etiketleri

Gulyabaninin Bahçesi kitabı hakkında genel bilgiler, Gulyabaninin Bahçesi kitabının yazarı kimdir, Gulyabaninin Bahçesi kitabının özeti, Gulyabaninin Bahçesi pdf indirme linki, Gulyabaninin Bahçesi epub indirme linki, Gulyabaninin Bahçesi mobi indirme linki, Gulyabaninin Bahçesi kitabını indir, Gulyabaninin Bahçesi kitabı tanıtım bülteni, Gulyabaninin Bahçesi arka kapak yazısı, Gulyabaninin Bahçesi kitabı kaç sayfa, Gulyabaninin Bahçesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Gulyabaninin Bahçesi kitabının türü nedir, Gulyabaninin Bahçesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information