-->

Biraz da Tebessüm Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Biraz da Tebessüm Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Biraz da Tebessüm kitabını inceleyeceğiz. Muammer Yılmaz tarafından yazılan Biraz da Tebessüm kitabı 2016-12-27 tarihinde yayınlanmıştır. Biraz da Tebessüm kitabı Hiciv-Mizah türünde yayınlanmış olup ÇIRA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Biraz da Tebessüm hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muammer Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Biraz da Tebessüm Kitabı Tanıtım Bülteni

Muammer Yılmaz tarafından kaleme alınmış Biraz da Tebessüm kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İnsanların birbirine en güzel hediyesi, tatlı bir dil ve güler yüzden başka ne olabilir ki. Bir memurun, amirin, patronun, hakimin, hele hele doktorun karşısındakine gülümsemesi, tebessümü pek çok kapıları açmaz mı? Açmıyor mu? Bunun aksi olduğundan ise hepimizi çlieden çıkarıpistenmeyen olaylara sebebiyet vermiyormu? Ne yazık ki; günümüzün insanları olarak gülmeyi değil tebessümü bile unutmuşuz. Behlül' Dana'nın, Hocamız Nasreddin'in, İncili Çavuş'un, Bekri Mustafaların fıkralarına gülen milletimiz nedense doya doya, gözlerinden yaşlar yanaklarına aka aka gülmüyor ve güldüremiyor.   O halde birazcık da olsa hep beraber gülelim dedik. Sizler için bir seri "gülünce" hazırladık. Bu satırları okudukça yüzünüz hep gülsün, tebessümünüz yalanclar kahvesinde durdukça hiç eksik olmasın… 


Biraz da Tebessüm Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Biraz da Tebessüm


Biraz da Tebessüm Kitabı İndirme Linkleri


Biraz da Tebessüm Pdf İndirme Linkleri

Biraz da Tebessüm Yandex Disk Pdf İndir

Biraz da Tebessüm Google Drive Pdf İndir


Biraz da Tebessüm Epub İndirme Linkleri

Biraz da Tebessüm Yandex Disk Ebup İndir

Biraz da Tebessüm Google Drive Epub İndir


Biraz da Tebessüm Mobi İndirme Linkleri


Biraz da Tebessüm Yandex Disk Mobi İndir

Biraz da Tebessüm Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Biraz da Tebessüm Etiketleri

Biraz da Tebessüm kitabı hakkında genel bilgiler, Biraz da Tebessüm kitabının yazarı kimdir, Biraz da Tebessüm kitabının özeti, Biraz da Tebessüm pdf indirme linki, Biraz da Tebessüm epub indirme linki, Biraz da Tebessüm mobi indirme linki, Biraz da Tebessüm kitabını indir, Biraz da Tebessüm kitabı tanıtım bülteni, Biraz da Tebessüm arka kapak yazısı, Biraz da Tebessüm kitabı kaç sayfa, Biraz da Tebessüm hangi yayınevi tarafından basıldı, Biraz da Tebessüm kitabının türü nedir, Biraz da Tebessüm kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information