-->

Bir Savcının Anıları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bir Savcının Anıları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bir Savcının Anıları kitabını inceleyeceğiz. Namık Kemal Behramoğlu tarafından yazılan Bir Savcının Anıları kitabı 2019-03-08 tarihinde yayınlanmıştır. 229 sayfa olarak yayınlanan Bir Savcının Anıları kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup YİTİK ÜLKE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bir Savcının Anıları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Namık Kemal Behramoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bir Savcının Anıları Kitabı Tanıtım Bülteni

Namık Kemal Behramoğlu tarafından kaleme alınmış Bir Savcının Anıları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Behramoğlu, anılarında bizi 1980 öncesine götürüyor; eli kanlı çetelerin, vurgunun, soygunun fotoğraflarını önümüze seriyor. Kitapta sevginin, umudun, hüznün haykırışı; insan olmanın, yürekli olmanın çizgileri var. Hikmet Çetinkaya Bir Savcının Anıları, anarşinin güzel yüreklere saldığı umutsuzluk karşısında yılıp göç eden; kitaplardaki sıcak, pürüzsüz, sevecen dostlukları arayan bir İstanbul boheminin gözüyle Anadolu fotoğrafıdır. Bahçe ilçesinden Yumurtalık'a, Sağmalcılar'dan Bigadiç'e, Erzurum-Oltu'ya uzanan tayin ve sürgünlerde bir Türkiye filmi izliyorsunuz. Karelerinde yerel mafyayla, kaçakçıyla, kumarla, fuhuşla iç içe yöneticilerin; demokratı, ilericiyi vatan haini yerine koyan, politikacı palazlandırması taşlaşmış cehaletin yer aldığı bir uzun metraj… Salim Alpaslan Ataol Behramoğlu, Namık Kemal Behramoğlu, Nihat Behram… Üç kardeş, ilerici aydınlık bir babanın, Haydar Bey'in oğulları… Bursa Ziraat Müdürü iken bir konuşmasını izlemiştim. Türkiye'nin sorunlarıyla o kadar yakından ilgiliydi ki! Elbet çocukları da genç yaştan bu sorumluluğu yüklenmiş, benimsemiş olacaklardı, öyle de oldular… Bir Savcının Anıları, bir roman gibi okunan, okurlara da birçok şey öğreten bir kitap… Oktay Akbal  


Bir Savcının Anıları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bir Savcının Anıları


Bir Savcının Anıları Kitabı İndirme Linkleri


Bir Savcının Anıları Pdf İndirme Linkleri

Bir Savcının Anıları Yandex Disk Pdf İndir

Bir Savcının Anıları Google Drive Pdf İndir


Bir Savcının Anıları Epub İndirme Linkleri

Bir Savcının Anıları Yandex Disk Ebup İndir

Bir Savcının Anıları Google Drive Epub İndir


Bir Savcının Anıları Mobi İndirme Linkleri


Bir Savcının Anıları Yandex Disk Mobi İndir

Bir Savcının Anıları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bir Savcının Anıları Etiketleri

Bir Savcının Anıları kitabı hakkında genel bilgiler, Bir Savcının Anıları kitabının yazarı kimdir, Bir Savcının Anıları kitabının özeti, Bir Savcının Anıları pdf indirme linki, Bir Savcının Anıları epub indirme linki, Bir Savcının Anıları mobi indirme linki, Bir Savcının Anıları kitabını indir, Bir Savcının Anıları kitabı tanıtım bülteni, Bir Savcının Anıları arka kapak yazısı, Bir Savcının Anıları kitabı kaç sayfa, Bir Savcının Anıları hangi yayınevi tarafından basıldı, Bir Savcının Anıları kitabının türü nedir, Bir Savcının Anıları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information