-->

Aşktan Öte Ahhşk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşktan Öte Ahhşk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşktan Öte Ahhşk kitabını inceleyeceğiz. Devran Tığlı tarafından yazılan Aşktan Öte Ahhşk kitabı 2016-11-21 tarihinde yayınlanmıştır. Aşktan Öte Ahhşk kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup POSTİGA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşktan Öte Ahhşk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Devran Tığlı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşktan Öte Ahhşk Kitabı Tanıtım Bülteni

Devran Tığlı tarafından kaleme alınmış Aşktan Öte Ahhşk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hani bavulunu toplayıp, her şeyi ardında bırakıp da gitmek istediğin o uzak diyarlar var ya… Ben seni oralara, orana götürmeye gelmişim... Masallarının ülkesine, kaybettiğin düşlerine, kırılmış hayallerine geri götürmeye gelmişim…         Hep birini beklemişsin, belki bir mucize. 'Biri de bana dokunsun, tüm içtenliğiyle gülümsesin yüreğime' diye beklemekle geçmiş ömrün. Dokunmak şöyle dursun yaralamışlar. Hep koşulsuz güvenmenmiş, çok sevmenmiş hak etmediklerini yaşamana sebep olan. Değişmek zorunda kalmışsın. Böyle çıkmamışsın oysaki yola, biliyorum. Öylesine güzelmişsin ki… Hep vermişsin, alamamışsın. Kendini bile… Ne çok yıpratmışlar içindeki o tertemiz insanı. Dünyanın aslında merkezi olduğunu, ne kadar özel olduğunu unuturmuşlar.         Ben seni senden alıp önce, silkeleyip de üzerindeki tozları, o güzelliklerini yine sana vermeye gelmişim. İçindeki örselenmiş o çocuğun yaralarını sarmaya gelmişim. İzin verir misin, yüreğine dokunmama? Benimle gelir misin, sonsuza?            "Ahhşk  pembe aşk romanlarından değil asla. Psikolojiden felsefeye, edebiyattan fiziğe kadar çok farklı alanlarda insana ufuk açan, düşündüren bir roman.  Saf, sevgiliye dokunulmadan da mesafelere ve zamana nasıl dayanabileceğini gösteren, Fuzuli'yi kıskandıracak bir aşk. Divan edebiyatı kadar derin ve düşündürücü, halk edebiyatı kadar sade ve samimi, dünya klasikleri kadar da hoş bir tat bırakıyor insanda. Seda Özdemir (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)"


Aşktan Öte Ahhşk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşktan Öte Ahhşk


Aşktan Öte Ahhşk Kitabı İndirme Linkleri


Aşktan Öte Ahhşk Pdf İndirme Linkleri

Aşktan Öte Ahhşk Yandex Disk Pdf İndir

Aşktan Öte Ahhşk Google Drive Pdf İndir


Aşktan Öte Ahhşk Epub İndirme Linkleri

Aşktan Öte Ahhşk Yandex Disk Ebup İndir

Aşktan Öte Ahhşk Google Drive Epub İndir


Aşktan Öte Ahhşk Mobi İndirme Linkleri


Aşktan Öte Ahhşk Yandex Disk Mobi İndir

Aşktan Öte Ahhşk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşktan Öte Ahhşk Etiketleri

Aşktan Öte Ahhşk kitabı hakkında genel bilgiler, Aşktan Öte Ahhşk kitabının yazarı kimdir, Aşktan Öte Ahhşk kitabının özeti, Aşktan Öte Ahhşk pdf indirme linki, Aşktan Öte Ahhşk epub indirme linki, Aşktan Öte Ahhşk mobi indirme linki, Aşktan Öte Ahhşk kitabını indir, Aşktan Öte Ahhşk kitabı tanıtım bülteni, Aşktan Öte Ahhşk arka kapak yazısı, Aşktan Öte Ahhşk kitabı kaç sayfa, Aşktan Öte Ahhşk hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşktan Öte Ahhşk kitabının türü nedir, Aşktan Öte Ahhşk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information