-->

Yaratık: Covenant Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yaratık: Covenant Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yaratık: Covenant kitabını inceleyeceğiz. Alan Dean Foster tarafından yazılan Yaratık: Covenant kitabı 2017-05-18 tarihinde yayınlanmıştır. Yaratık: Covenant kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yaratık: Covenant hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Alan Dean Foster tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yaratık: Covenant Kitabı Tanıtım Bülteni

Alan Dean Foster tarafından kaleme alınmış Yaratık: Covenant kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ridley Scott, Yaratık: Covenant ile Yaratık evrenine geri dönüyor!   Prometheus'ta yaşanan olaylardan on yıl sonrası... Covenant uzay gemisi ilk büyük kolonileşme denemesi için uzayda yol almaktadır. Kaynağı bilinmeyen bir radyo yayını sayesinde, keşfettikleri bu ıssız yerin cennetten bir parça olduğunu düşünürler. Fakat bu gezegen sessiz, karanlık, tehlikelerle doludur. Hayallerinin ötesinde bir tehditle yüzleştiklerini fark eden tayfanın ise kaçmaya çalışmaktan başka şansı yoktur.   Ödüllü yazar Alan Dean Foster da bu kitapla birlikte ilk kez orijinal Yaratık filminin roman uyarlamasıyla adım attığı dünyaya geri dönüyor. Yaratık: Covenant, sinema tarihinin en destansı serilerinden olan Yaratık'ın öncesini anlatmakla kalmayıp bu dehşet verici dünyanın kapılarını da aralıyor.   Yaratık'la yüzleşmeye hazır mısınız?


Yaratık: Covenant Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yaratık: Covenant


Yaratık: Covenant Kitabı İndirme Linkleri


Yaratık: Covenant Pdf İndirme Linkleri

Yaratık: Covenant Yandex Disk Pdf İndir

Yaratık: Covenant Google Drive Pdf İndir


Yaratık: Covenant Epub İndirme Linkleri

Yaratık: Covenant Yandex Disk Ebup İndir

Yaratık: Covenant Google Drive Epub İndir


Yaratık: Covenant Mobi İndirme Linkleri


Yaratık: Covenant Yandex Disk Mobi İndir

Yaratık: Covenant Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yaratık: Covenant Etiketleri

Yaratık: Covenant kitabı hakkında genel bilgiler, Yaratık: Covenant kitabının yazarı kimdir, Yaratık: Covenant kitabının özeti, Yaratık: Covenant pdf indirme linki, Yaratık: Covenant epub indirme linki, Yaratık: Covenant mobi indirme linki, Yaratık: Covenant kitabını indir, Yaratık: Covenant kitabı tanıtım bülteni, Yaratık: Covenant arka kapak yazısı, Yaratık: Covenant kitabı kaç sayfa, Yaratık: Covenant hangi yayınevi tarafından basıldı, Yaratık: Covenant kitabının türü nedir, Yaratık: Covenant kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information