-->

Yansılar 1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yansılar 1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yansılar 1 kitabını inceleyeceğiz. Cengiz Dağcı tarafından yazılan Yansılar 1 kitabı 2012-11-09 tarihinde yayınlanmıştır. Yansılar 1 kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ÖTÜKEN NEŞRİYAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yansılar 1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cengiz Dağcı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yansılar 1 Kitabı Tanıtım Bülteni

Cengiz Dağcı tarafından kaleme alınmış Yansılar 1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"İnsanın umutlu olması ne güzel!.. Türkçe isimlerini bilmediğim iki çiçek ektim üç yıl öncesi karşıki çitin dibine. Çiçekçinin verdiği malûmata göre Türk çiçekleriymiş; Türkiye'den getiriliyormuş. Yerden yarım metre kadar yüksek, eğreltileri hatırlatan koyu yeşil yaprakları arasındaki dalların ucunda zurna biçiminde çiçekleri pembemsi kızıl. Bahçemin en güzel bir yerine ektim. Geçen yılın yazı ilk kez çiçeklendiler. Çiçeğin ismini öğrenirim diye tanıdıklara sordum soruşturdum; bilen bir kimse çıkmadı. Nihayet kütüphanede çiçek kitapları arasında latince ismini buldum: incarvillea delavayi burada Gloxinia denen çiçeğin benzeri. Ama ismi önemsiz. Çiçekler Türk çiçeği; bu yetiyor bana. Yaz boyu her akşam suladım, üzerlerine eğilerek okşadım; okşarken, akrabayız, kardeşiz diye fısıldadım bile çiçeklere."


Yansılar 1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yansılar 1


Yansılar 1 Kitabı İndirme Linkleri


Yansılar 1 Pdf İndirme Linkleri

Yansılar 1 Yandex Disk Pdf İndir

Yansılar 1 Google Drive Pdf İndir


Yansılar 1 Epub İndirme Linkleri

Yansılar 1 Yandex Disk Ebup İndir

Yansılar 1 Google Drive Epub İndir


Yansılar 1 Mobi İndirme Linkleri


Yansılar 1 Yandex Disk Mobi İndir

Yansılar 1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yansılar 1 Etiketleri

Yansılar 1 kitabı hakkında genel bilgiler, Yansılar 1 kitabının yazarı kimdir, Yansılar 1 kitabının özeti, Yansılar 1 pdf indirme linki, Yansılar 1 epub indirme linki, Yansılar 1 mobi indirme linki, Yansılar 1 kitabını indir, Yansılar 1 kitabı tanıtım bülteni, Yansılar 1 arka kapak yazısı, Yansılar 1 kitabı kaç sayfa, Yansılar 1 hangi yayınevi tarafından basıldı, Yansılar 1 kitabının türü nedir, Yansılar 1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information