-->

Vathek Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Vathek Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Vathek kitabını inceleyeceğiz. William Beckford tarafından yazılan Vathek kitabı 2016-11-11 tarihinde yayınlanmıştır. Vathek kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Vathek hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca William Beckford tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Vathek Kitabı Tanıtım Bülteni

William Beckford tarafından kaleme alınmış Vathek kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Saintsburry ve Andrew Lang, Yeraltı Ateşi Sarayı'nın Beckford'un en büyük başarısı olduğunu söyler. Ben ise, yazın sanatının gerçekten ilk korkunç cehennemi olduğunu iddia ediyor ve şu paradoksu göze alıyorum: Yazınsal cehennemlerin en ünlüsü, İlahi Komedya'nın acılar krallığı, aslında korkunç bir yer değil, sadece korkunç olayların olduğu bir yerdir. İkisi arasındaki ayrım açıktır. İskoçya lehçesinde çevrilmesi pek mümkün olmayan, doğaüstü dehşeti tanımlayan bir sözcük vardır:  Uncanny. (...) Anımsadığım kadarıyla da Vathek'ten önce yazılmış hiçbir eser için aynı şey söylenemez. Vathek'in, Thomas de Quincey, Poe, Charles Baudelaire ve Huysmans'ın şeytansı görkemlerine hazırlık niteliğinde olduğunu düşünüyorum."   Jorge Luis Borges


Vathek Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Vathek


Vathek Kitabı İndirme Linkleri


Vathek Pdf İndirme Linkleri

Vathek Yandex Disk Pdf İndir

Vathek Google Drive Pdf İndir


Vathek Epub İndirme Linkleri

Vathek Yandex Disk Ebup İndir

Vathek Google Drive Epub İndir


Vathek Mobi İndirme Linkleri


Vathek Yandex Disk Mobi İndir

Vathek Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Vathek Etiketleri

Vathek kitabı hakkında genel bilgiler, Vathek kitabının yazarı kimdir, Vathek kitabının özeti, Vathek pdf indirme linki, Vathek epub indirme linki, Vathek mobi indirme linki, Vathek kitabını indir, Vathek kitabı tanıtım bülteni, Vathek arka kapak yazısı, Vathek kitabı kaç sayfa, Vathek hangi yayınevi tarafından basıldı, Vathek kitabının türü nedir, Vathek kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information