-->

Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabını inceleyeceğiz. Onur Kaplan tarafından yazılan Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabı 2017-03-28 tarihinde yayınlanmıştır. Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup HAYY KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Uzun Lafın Kısası Hayırlısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Onur Kaplan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Onur Kaplan tarafından kaleme alınmış Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu yazı, hayırlı deminde sana ulaşmış ise lütfen başını kaldır ve göğe bak. Senin için hayırla bezenmiş bu gök sana tek bir şey fısıldayacak: Hayır var ise içinde, olan da vardır bir gök diliminde, Hayır var ise zihninde, olan olmuştur bir kavruk yaz mevsiminde, Ve sen talip olduysan bir hayır kervanına, o kervanın başı sana aş da olur, dağ da olur, eş de olur, Niyet ettiğin hayır ise, Rabbindir o yolları sana yoldaş eyleyen de, Tevekkül edip beklediğinse eğer, dere tepe aşıp gelen de olur, Olmuştur her olacak olan ve olacaktır kaderine yazılan… Durmadan koşan mızrak sen ol, çatlayan kısraklardır utanacak olan, Sen su ol çaya renk veren, sen sus ol hayırlısı vakitlerinde konuşan…   Hayır ile demlene demlene yürüdüğün bu han yolculuğunda hayrolman dileğiyle...


Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Uzun Lafın Kısası Hayırlısı


Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Kitabı İndirme Linkleri


Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Pdf İndirme Linkleri

Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Yandex Disk Pdf İndir

Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Google Drive Pdf İndir


Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Epub İndirme Linkleri

Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Yandex Disk Ebup İndir

Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Google Drive Epub İndir


Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Mobi İndirme Linkleri


Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Yandex Disk Mobi İndir

Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Uzun Lafın Kısası Hayırlısı Etiketleri

Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabı hakkında genel bilgiler, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabının yazarı kimdir, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabının özeti, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı pdf indirme linki, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı epub indirme linki, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı mobi indirme linki, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabını indir, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabı tanıtım bülteni, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı arka kapak yazısı, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabı kaç sayfa, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı hangi yayınevi tarafından basıldı, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabının türü nedir, Uzun Lafın Kısası Hayırlısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information