-->

Titana Saldırı 3 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Titana Saldırı 3 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Titana Saldırı 3 kitabını inceleyeceğiz. Hajime İsayama tarafından yazılan Titana Saldırı 3 kitabı 2018-11-22 tarihinde yayınlanmıştır. Titana Saldırı 3 kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup GEREKLİ ŞEYLER yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Titana Saldırı 3 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hajime İsayama tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Titana Saldırı 3 Kitabı Tanıtım Bülteni

Hajime İsayama tarafından kaleme alınmış Titana Saldırı 3 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Titana Saldırı, Hajime Isayama tarafından yazılan/ çizilen bir manga serisidir. Seri Kodansha'nın Bessatsu Shonen Magazin adlı aylık manga dergisinde 9 Eylül 2009 tarihinde yayınlanmaya başlamıştır ve şuana kadar 15 manga kitabı (tankobon) çıkmıştır. Shiganshina bölgesinde yaşayan Eren Yeager ailesi ile burada yaşamaktadır. 100 yıl kadar önce ortaya çıkan Titanlar nedeniyle insanlar dıştan içe doğru Maria Duvarı, Rose Duvarı ve Sina Duvarı denilen yüksek duvarlar ve bu duvarlar içine kurulan şehirlerde yaşamaktadırlar. 100 yıldır Titanların saldırısına uğramayan insanların hayatı bir gün 60 metrelik Muazzam Titan'ın (Colossus Titan) ortaya çıkmasıyla tamamen değişir. Bulunduğu duvara Muazzam Titan tarafından gedik açılan Eren'in yaşadığı bölge diğer devlerce istilaya uğrar. Bu istila sırasında annesi gözleri önünde bir titan tarafından yenilen ve tahliye olmayı başaran Eren en yakın arkadaşı Armin Arlert ve üvey kız kardeşi Mikasa Ackerman'ın yanında bütün Titanları öldürme yemini eder, üçü beraber bu hedef uğruna askere katılırlar. Serideki şehirler Almanya'da ki Nördlingen şehriyle benzeşmektedir. Hajime İsayama tarafından ilk olarak 65 sayfalık bir one-shot olarak çizilen seri 2009'da serileştirildi. Bundan sonra birkaç tane daha spin-off seriye ve Attack on Titan: Before the Fall' isimli light novel'e ilham olan seri Japonya'da 2014'de en çok satan seri olmuştur. Manga 65. sayıya ulaşmış ve hala devam etmektedir...


Titana Saldırı 3 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Titana Saldırı 3


Titana Saldırı 3 Kitabı İndirme Linkleri


Titana Saldırı 3 Pdf İndirme Linkleri

Titana Saldırı 3 Yandex Disk Pdf İndir

Titana Saldırı 3 Google Drive Pdf İndir


Titana Saldırı 3 Epub İndirme Linkleri

Titana Saldırı 3 Yandex Disk Ebup İndir

Titana Saldırı 3 Google Drive Epub İndir


Titana Saldırı 3 Mobi İndirme Linkleri


Titana Saldırı 3 Yandex Disk Mobi İndir

Titana Saldırı 3 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Titana Saldırı 3 Etiketleri

Titana Saldırı 3 kitabı hakkında genel bilgiler, Titana Saldırı 3 kitabının yazarı kimdir, Titana Saldırı 3 kitabının özeti, Titana Saldırı 3 pdf indirme linki, Titana Saldırı 3 epub indirme linki, Titana Saldırı 3 mobi indirme linki, Titana Saldırı 3 kitabını indir, Titana Saldırı 3 kitabı tanıtım bülteni, Titana Saldırı 3 arka kapak yazısı, Titana Saldırı 3 kitabı kaç sayfa, Titana Saldırı 3 hangi yayınevi tarafından basıldı, Titana Saldırı 3 kitabının türü nedir, Titana Saldırı 3 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information