-->

Titan Avı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Titan Avı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Titan Avı kitabını inceleyeceğiz. Dan Abnett tarafından yazılan Titan Avı kitabı 2017-11-23 tarihinde yayınlanmıştır. Titan Avı kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup ARKABAHÇE YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Titan Avı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dan Abnett tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Titan Avı Kitabı Tanıtım Bülteni

Dan Abnett tarafından kaleme alınmış Titan Avı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Robin. Wonder Girl. Speedy. Aqualad. Hawk ve Dove. Bir zamanlar onların ve diğer genç kahramanların isimleri adaletle birlikte anılırdı. Onlar tüm çoklu evrenin en müthiş süper kahraman gruplarından biri olan Genç Titanlar'dı... ama o çoklu evren değişti ve Titanların dönemi dünyadan silinip gitti.   Madem öyle neden Dick Grayson ve Roy Harper - namı diğer Nightwing ve Arsenal -hiç bilmedikleri bir dünyaya dair şeyler hatırlamaya devam ediyorlar. Onları Garth adındaki bir Atlantisli ve Donna Troy adındaki bir Amazon'un peşine düşmeye sevk eden nedir? Hangi tehlikeli sırlar onları kudretli bir yabancı, esrarlı bir psişik ve tuhaf bir çifte bağlamakta -ve dünya üzerindeki tüm canlıların akıbeti açısından bu sırların önemi nedir?   Bir şekilde, bir zamanda ve bir yerde bu kişilerin tümü Titan'dı... Onları bir araya getirecek gücü elde edebilirlerse her şey yine eskisi gibi olacak.


Titan Avı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Titan Avı


Titan Avı Kitabı İndirme Linkleri


Titan Avı Pdf İndirme Linkleri

Titan Avı Yandex Disk Pdf İndir

Titan Avı Google Drive Pdf İndir


Titan Avı Epub İndirme Linkleri

Titan Avı Yandex Disk Ebup İndir

Titan Avı Google Drive Epub İndir


Titan Avı Mobi İndirme Linkleri


Titan Avı Yandex Disk Mobi İndir

Titan Avı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Titan Avı Etiketleri

Titan Avı kitabı hakkında genel bilgiler, Titan Avı kitabının yazarı kimdir, Titan Avı kitabının özeti, Titan Avı pdf indirme linki, Titan Avı epub indirme linki, Titan Avı mobi indirme linki, Titan Avı kitabını indir, Titan Avı kitabı tanıtım bülteni, Titan Avı arka kapak yazısı, Titan Avı kitabı kaç sayfa, Titan Avı hangi yayınevi tarafından basıldı, Titan Avı kitabının türü nedir, Titan Avı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information