-->

Teresa Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Teresa Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Teresa kitabını inceleyeceğiz. Thomas Hardy tarafından yazılan Teresa kitabı 2013-05-30 tarihinde yayınlanmıştır. Teresa kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ALTINPOST YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Teresa hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Thomas Hardy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Teresa Kitabı Tanıtım Bülteni

Thomas Hardy tarafından kaleme alınmış Teresa kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Elleri birbirlerinin avuçlarındaydı. Ocağın ız¬garasının altındaki küller alevlerle kızgın bir çö1 gibi tutuşmuştu. Angel'in, Tess'in yüzüne düşen, Tess'in alnına dökülen dağınık saçların içine merakla süzülüp altındaki nazik cildi renklendiren bu kızıl parlaklıkta insan, mahşer gününün korkunçluğunu görebilirdi. Tess'in kocaman gölgesi duvarların, tavanın üstüne düşüyordu. Öne doğru eğilince boynundaki mücevherin her parçası, bir kurbağanın gözü gibi göz kırpıyordu; meşum bir şey vardı bu pırıltılarda, böylece Tess alnını Angel'in şakağına dayayarak, çekinmeden mırıldanarak Alec d'Urberville'le tanışmasını ve bunun sonuçlarını anlatmaya başladı.


Teresa Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Teresa


Teresa Kitabı İndirme Linkleri


Teresa Pdf İndirme Linkleri

Teresa Yandex Disk Pdf İndir

Teresa Google Drive Pdf İndir


Teresa Epub İndirme Linkleri

Teresa Yandex Disk Ebup İndir

Teresa Google Drive Epub İndir


Teresa Mobi İndirme Linkleri


Teresa Yandex Disk Mobi İndir

Teresa Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Teresa Etiketleri

Teresa kitabı hakkında genel bilgiler, Teresa kitabının yazarı kimdir, Teresa kitabının özeti, Teresa pdf indirme linki, Teresa epub indirme linki, Teresa mobi indirme linki, Teresa kitabını indir, Teresa kitabı tanıtım bülteni, Teresa arka kapak yazısı, Teresa kitabı kaç sayfa, Teresa hangi yayınevi tarafından basıldı, Teresa kitabının türü nedir, Teresa kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information