-->

Sustuğum Seneler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sustuğum Seneler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sustuğum Seneler kitabını inceleyeceğiz. Selçuk Şoray tarafından yazılan Sustuğum Seneler kitabı 2009-12-21 tarihinde yayınlanmıştır. 63 sayfa olarak yayınlanan Sustuğum Seneler kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup BOYUT YAYIN GRUBU yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sustuğum Seneler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Selçuk Şoray tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sustuğum Seneler Kitabı Tanıtım Bülteni

Selçuk Şoray tarafından kaleme alınmış Sustuğum Seneler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Selçuk Şoray bir MS hastası. 1998 yılında tanıştığı Multipl Skleroz ile tanıştı ve öğrenimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. İki sene boyunca yüksek dozda ilaçlarla yaşamının sürdürdü ve nihayetinde hastalığını kabullenip savaşmaya karar verdi. Çünkü yapılacak başka bir şey yoktu. İlaçları hayata pozitif bakışıyla birlikte en büyük yardımcısı oldu. Ve hastalığına karşın onu her şeyiyle çok sevip, hastalığın getirdiği tüm zorluklarla birlikte savaşmaya karar veren eşiyle tanıştı. Uzun süredir gündelik hayatını sorunsuz sürdürebiliyor artık. Hayattan sınırsız hayalleri dışında hiçbir beklentisi olmadı. Ve yaşadıklarını her zaman aklında olan cümleleriyle bir kitaba dönüştürdü… Umudunu yitirmeksizin MS'le cebelleşmeyi sürdüren Selçuk Şoray, "Tabii ki herkesin hayatı romandır ama sayfaları titrek çevrilen bir romana az rastlanır sanıyorum" diyerek sunuyor eserini. Ve ekliyor: "SBiliyorum ki, romanımın sonunda mutlaka güzel güneşli bir günde sevdiklerimin yanında deniz kenarında balık tutuyor olacağım."


Sustuğum Seneler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sustuğum Seneler


Sustuğum Seneler Kitabı İndirme Linkleri


Sustuğum Seneler Pdf İndirme Linkleri

Sustuğum Seneler Yandex Disk Pdf İndir

Sustuğum Seneler Google Drive Pdf İndir


Sustuğum Seneler Epub İndirme Linkleri

Sustuğum Seneler Yandex Disk Ebup İndir

Sustuğum Seneler Google Drive Epub İndir


Sustuğum Seneler Mobi İndirme Linkleri


Sustuğum Seneler Yandex Disk Mobi İndir

Sustuğum Seneler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sustuğum Seneler Etiketleri

Sustuğum Seneler kitabı hakkında genel bilgiler, Sustuğum Seneler kitabının yazarı kimdir, Sustuğum Seneler kitabının özeti, Sustuğum Seneler pdf indirme linki, Sustuğum Seneler epub indirme linki, Sustuğum Seneler mobi indirme linki, Sustuğum Seneler kitabını indir, Sustuğum Seneler kitabı tanıtım bülteni, Sustuğum Seneler arka kapak yazısı, Sustuğum Seneler kitabı kaç sayfa, Sustuğum Seneler hangi yayınevi tarafından basıldı, Sustuğum Seneler kitabının türü nedir, Sustuğum Seneler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information