-->

Sidre Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sidre Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sidre kitabını inceleyeceğiz. Berrin Karakaş tarafından yazılan Sidre kitabı 2004-03-23 tarihinde yayınlanmıştır. Sidre kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup OKUYAN US YAYIN yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sidre hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Berrin Karakaş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sidre Kitabı Tanıtım Bülteni

Berrin Karakaş tarafından kaleme alınmış Sidre kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Berrin Karakaş'ın öykü kitabı Sidre. On iki öykü var bu kitapta. On ikiye bölünmüş bir gün gibi tam on iki tane... Sonunda en başa getiren bir döngüyle... Sidre, sonunda aslında bitmeyen bir kitap. Tamamlanmış ama bitmeyen... Kimisi çağdaş bir masal, kimisi doğu hikâyeleri tadında on iki öykü. "Düğünün en güzel oynayanı; kırmızı tül dansözü Zarife Hanım'dan ben dünyaya geliyorum. Kıçını en güzel titreten kadının kızı, ben. Çocuk kalmakla kalmamak arasındaki kararı hâlâ verememiş bir kadının kızı olarak ben de aynı huyu taşıyorum. Belki sen de aynı huyu benden devralacaksın. Gülüyorsun. Alacak mısın? Çocuklukla büyüklük arasındaki o kararsızlık tarlasında koşup duracak mısın?"


Sidre Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sidre


Sidre Kitabı İndirme Linkleri


Sidre Pdf İndirme Linkleri

Sidre Yandex Disk Pdf İndir

Sidre Google Drive Pdf İndir


Sidre Epub İndirme Linkleri

Sidre Yandex Disk Ebup İndir

Sidre Google Drive Epub İndir


Sidre Mobi İndirme Linkleri


Sidre Yandex Disk Mobi İndir

Sidre Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sidre Etiketleri

Sidre kitabı hakkında genel bilgiler, Sidre kitabının yazarı kimdir, Sidre kitabının özeti, Sidre pdf indirme linki, Sidre epub indirme linki, Sidre mobi indirme linki, Sidre kitabını indir, Sidre kitabı tanıtım bülteni, Sidre arka kapak yazısı, Sidre kitabı kaç sayfa, Sidre hangi yayınevi tarafından basıldı, Sidre kitabının türü nedir, Sidre kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information