-->

Senin Hikayen / Öyküler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Senin Hikayen / Öyküler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Senin Hikayen / Öyküler kitabını inceleyeceğiz. Fatma Barbarosoğlu tarafından yazılan Senin Hikayen / Öyküler kitabı 2015-09-02 tarihinde yayınlanmıştır. Senin Hikayen / Öyküler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İZ YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Senin Hikayen / Öyküler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fatma Barbarosoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Senin Hikayen / Öyküler Kitabı Tanıtım Bülteni

Fatma Barbarosoğlu tarafından kaleme alınmış Senin Hikayen / Öyküler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hikâye merhemdir. Usul usul geçer yaraların üstünden. Görmediğin her hikâye sana uzak. Dinlemediğin her söz yarım. Sen de azalacaksın biraz. İdrak etmeden yaşadığın zamanlar beklemez seni hiçbir yerde. Yaşanmıştır yaşanıldığı fark edilmeden. Oysa sadece yaşadıklarından dolan sandıklardır bütün zenginliğin. Duymadığın her hikâye sana uzak. Duyduğun, duyup ta gönlünde taşıdığın her hikâye senin bir parçan. Dünyayı ikiye ayırmalı mıdır yeniden? Hikâyesi olanlar, hikâyesi olmayanlar. Gördün ve dokundun. Eline aldın yavaşça, İz sürdün satırlarda. Artık hepsi senin hikâyen...


Senin Hikayen / Öyküler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Senin Hikayen / Öyküler


Senin Hikayen / Öyküler Kitabı İndirme Linkleri


Senin Hikayen / Öyküler Pdf İndirme Linkleri

Senin Hikayen / Öyküler Yandex Disk Pdf İndir

Senin Hikayen / Öyküler Google Drive Pdf İndir


Senin Hikayen / Öyküler Epub İndirme Linkleri

Senin Hikayen / Öyküler Yandex Disk Ebup İndir

Senin Hikayen / Öyküler Google Drive Epub İndir


Senin Hikayen / Öyküler Mobi İndirme Linkleri


Senin Hikayen / Öyküler Yandex Disk Mobi İndir

Senin Hikayen / Öyküler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Senin Hikayen / Öyküler Etiketleri

Senin Hikayen / Öyküler kitabı hakkında genel bilgiler, Senin Hikayen / Öyküler kitabının yazarı kimdir, Senin Hikayen / Öyküler kitabının özeti, Senin Hikayen / Öyküler pdf indirme linki, Senin Hikayen / Öyküler epub indirme linki, Senin Hikayen / Öyküler mobi indirme linki, Senin Hikayen / Öyküler kitabını indir, Senin Hikayen / Öyküler kitabı tanıtım bülteni, Senin Hikayen / Öyküler arka kapak yazısı, Senin Hikayen / Öyküler kitabı kaç sayfa, Senin Hikayen / Öyküler hangi yayınevi tarafından basıldı, Senin Hikayen / Öyküler kitabının türü nedir, Senin Hikayen / Öyküler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information