-->

Şeftali Serisi (Mor Kutu) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şeftali Serisi (Mor Kutu) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabını inceleyeceğiz. Jodi Lynn Anderson tarafından yazılan Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabı 2016-06-08 tarihinde yayınlanmıştır. Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NOVELLA DİNAMİK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şeftali Serisi (Mor Kutu) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jodi Lynn Anderson tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şeftali Serisi (Mor Kutu) Kitabı Tanıtım Bülteni

Jodi Lynn Anderson tarafından kaleme alınmış Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tam bir baş belası olan Murphy İçine kapanık, masum Birdie ve sosyetik güzel Leeda...   Birbirlerinden her anlamda farklı olan Murphy, Birdie ve Leeda'nın hayatları hiç beklemedikleri bir şekilde bir yaz Darlington Şeftali Bahçesi'nde kesişir. İlk başlarda her ne kadar üçü de birbirinden uzak durmaya çalışıp birbirlerine karşı soğuk olsa da zamanla aralarında hiç kimsenin ya da hiçbir şeyin kolay kolay koparamayacağı bir bağ oluşur. Acaba bu bağ, bu üç genç kadının hayatındaki sorunları da çözmelerinde etkili olacak mı, dahası içlerindeki hissettikleri boşluğu doldurmaya bu bağın gücü yetecek midir?   Bu yaz diğer yazlardan çok farklı olacak!   '' Eğlenceli, son derece yaratıcı… Anderson' ın sevgi dolu tarzı, genç kızların yüreklerini sarıp sarmalayacak. Kiabı elinize aldığınızda bırakmak istemeyeceksiniz '' New York Times   '' Komik, özgün ve tam anlamıyla çok yaratıcı. Jodi Anderson 'ın kalemi oldukça cezbedici. Şeftaliler kadar lezzetli ve tatlı bir hikaye '' Booklist Anderson' ın hikayesi, ergenliğin son çığlıklarıyla beraber, o yaşlara özgü sıkıntıları ve beklentileri dile getiriyor. Publishers Weekly


Şeftali Serisi (Mor Kutu) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şeftali Serisi (Mor Kutu)


Şeftali Serisi (Mor Kutu) Kitabı İndirme Linkleri


Şeftali Serisi (Mor Kutu) Pdf İndirme Linkleri

Şeftali Serisi (Mor Kutu) Yandex Disk Pdf İndir

Şeftali Serisi (Mor Kutu) Google Drive Pdf İndir


Şeftali Serisi (Mor Kutu) Epub İndirme Linkleri

Şeftali Serisi (Mor Kutu) Yandex Disk Ebup İndir

Şeftali Serisi (Mor Kutu) Google Drive Epub İndir


Şeftali Serisi (Mor Kutu) Mobi İndirme Linkleri


Şeftali Serisi (Mor Kutu) Yandex Disk Mobi İndir

Şeftali Serisi (Mor Kutu) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şeftali Serisi (Mor Kutu) Etiketleri

Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabı hakkında genel bilgiler, Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabının yazarı kimdir, Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabının özeti, Şeftali Serisi (Mor Kutu) pdf indirme linki, Şeftali Serisi (Mor Kutu) epub indirme linki, Şeftali Serisi (Mor Kutu) mobi indirme linki, Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabını indir, Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabı tanıtım bülteni, Şeftali Serisi (Mor Kutu) arka kapak yazısı, Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabı kaç sayfa, Şeftali Serisi (Mor Kutu) hangi yayınevi tarafından basıldı, Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabının türü nedir, Şeftali Serisi (Mor Kutu) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information