-->

Şahname 2 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şahname 2 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şahname 2 kitabını inceleyeceğiz. Firdevsi tarafından yazılan Şahname 2 kitabı 2016-06-06 tarihinde yayınlanmıştır. Şahname 2 kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup KABALCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şahname 2 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Firdevsi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şahname 2 Kitabı Tanıtım Bülteni

Firdevsi tarafından kaleme alınmış Şahname 2 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ben öyle yüce bir şiir sarayı yükselttim ki; yelden de yağmurdan da zarar görmeyecek. Artık ölmeyeceğim; hep diri kalacağım ben; çünkü sözün tohumunu attım bu toprağa ben." Şahnâme, doğuya ışık tutan kitap… Gerçekten kitapların şahı… Büyük söz ustası İran ulusal şairi Firdevsi'nin şaheseri…Tam metin halindeki ikinci cildi şimdi güzel Türkçemizde… Orijinal dili Farsça dışında ilk kez Prof. Nimet Yıldırım tarafından diğer on üç ünlü baskısıyla karşılaştırmalı olarak gerçekleştirilen çeviri eser okurlarımızla buluşuyor...


Şahname 2 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şahname 2


Şahname 2 Kitabı İndirme Linkleri


Şahname 2 Pdf İndirme Linkleri

Şahname 2 Yandex Disk Pdf İndir

Şahname 2 Google Drive Pdf İndir


Şahname 2 Epub İndirme Linkleri

Şahname 2 Yandex Disk Ebup İndir

Şahname 2 Google Drive Epub İndir


Şahname 2 Mobi İndirme Linkleri


Şahname 2 Yandex Disk Mobi İndir

Şahname 2 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şahname 2 Etiketleri

Şahname 2 kitabı hakkında genel bilgiler, Şahname 2 kitabının yazarı kimdir, Şahname 2 kitabının özeti, Şahname 2 pdf indirme linki, Şahname 2 epub indirme linki, Şahname 2 mobi indirme linki, Şahname 2 kitabını indir, Şahname 2 kitabı tanıtım bülteni, Şahname 2 arka kapak yazısı, Şahname 2 kitabı kaç sayfa, Şahname 2 hangi yayınevi tarafından basıldı, Şahname 2 kitabının türü nedir, Şahname 2 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information