-->

Paramparça Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Paramparça Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Paramparça kitabını inceleyeceğiz. Jennifer L. Armentrout tarafından yazılan Paramparça kitabı 2016-12-07 tarihinde yayınlanmıştır. Paramparça kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup DEX KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Paramparça hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jennifer L. Armentrout tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Paramparça Kitabı Tanıtım Bülteni

Jennifer L. Armentrout tarafından kaleme alınmış Paramparça kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kararsızsan paramparçasın!   İnsanlardan beslenen korkunç Faelere  karşı dünyayı korumak yeterince zor değilmiş gibi, Ivy şimdi bir de Fae Prensi'yle mücadele etmek zorunda. Faelere dünyanın kapılarını açacak ve insanlığın sonunu getirecek kişi, bir Buçukluk. Ve o Buçukluk, Ivy'nin ta kendisi. Düzen'le birlikte mücadeleye devam mı etmeli, yoksa Düzen'den sakınmalı mı?   Prens'le nasıl savaşmalı? Aşkını nasıl korumalı? Şimdi dünyanın kaderi Ivy'nin ellerinde. Hemen harekete geçmezse. Hem yüreği hem de dünyası paramparça olacak.


Paramparça Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Paramparça


Paramparça Kitabı İndirme Linkleri


Paramparça Pdf İndirme Linkleri

Paramparça Yandex Disk Pdf İndir

Paramparça Google Drive Pdf İndir


Paramparça Epub İndirme Linkleri

Paramparça Yandex Disk Ebup İndir

Paramparça Google Drive Epub İndir


Paramparça Mobi İndirme Linkleri


Paramparça Yandex Disk Mobi İndir

Paramparça Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Paramparça Etiketleri

Paramparça kitabı hakkında genel bilgiler, Paramparça kitabının yazarı kimdir, Paramparça kitabının özeti, Paramparça pdf indirme linki, Paramparça epub indirme linki, Paramparça mobi indirme linki, Paramparça kitabını indir, Paramparça kitabı tanıtım bülteni, Paramparça arka kapak yazısı, Paramparça kitabı kaç sayfa, Paramparça hangi yayınevi tarafından basıldı, Paramparça kitabının türü nedir, Paramparça kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information