-->

Otel Arkadya Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Otel Arkadya Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Otel Arkadya kitabını inceleyeceğiz. Sunny Singh tarafından yazılan Otel Arkadya kitabı 2017-02-07 tarihinde yayınlanmıştır. Otel Arkadya kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ZODYAK KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Otel Arkadya hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sunny Singh tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Otel Arkadya Kitabı Tanıtım Bülteni

Sunny Singh tarafından kaleme alınmış Otel Arkadya kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Güçlü ve ilgi çekici… Singh'in romanı yalnızca sürükleyici bir gerilim değil. Çok daha fazlası."  Independent   Sam, ölülerin rahatsız edici biçimde güzel fotoğraflarını çekmesiyle ünlü bir savaş fotoğrafçısıdır. Zor ve yorucu bir görevin ardından pahalı bir otele yerleşir. Ama ne yazık ki teröristlerin saldırı yapacağı zamanı seçmiştir. Otel müdürü Abhi hiçbir zaman kahraman olmayı düşünmemiştir; asker babası ve kardeşi için tam bir hayal kırıklığıdır. Kendi olabileceği ve sığınacak bir liman olarak gördüğü otelde şimdi bir terörist saldırısının ortasında, müdür odasında sıkışıp kalmıştır; hayatta kalan misafirlerini çaresizce kurtarmaya çalışmaktadır. Sam, Abhi'nin ondan sessizce odasında kalma isteğini reddeder ve fotoğraflar çekmek için otelde dolaşmaya başlar. Bu sırada, ölen ailesinin yanında duran küçük Billy'yi canlı olarak bulur. Sam'in, yaralı olan Billy için ne yapması gerektiği hakkında en ufak bir fikri yoktur. Daha fazla insan öldürülüp gerilim arttıkça Abhi, Sam ve Billy arasındaki bağ da güçlenir. Artık kim sağ çıkarsa çıksın, hiçbiri eskisi gibi olmayacaktır.


Otel Arkadya Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Otel Arkadya


Otel Arkadya Kitabı İndirme Linkleri


Otel Arkadya Pdf İndirme Linkleri

Otel Arkadya Yandex Disk Pdf İndir

Otel Arkadya Google Drive Pdf İndir


Otel Arkadya Epub İndirme Linkleri

Otel Arkadya Yandex Disk Ebup İndir

Otel Arkadya Google Drive Epub İndir


Otel Arkadya Mobi İndirme Linkleri


Otel Arkadya Yandex Disk Mobi İndir

Otel Arkadya Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Otel Arkadya Etiketleri

Otel Arkadya kitabı hakkında genel bilgiler, Otel Arkadya kitabının yazarı kimdir, Otel Arkadya kitabının özeti, Otel Arkadya pdf indirme linki, Otel Arkadya epub indirme linki, Otel Arkadya mobi indirme linki, Otel Arkadya kitabını indir, Otel Arkadya kitabı tanıtım bülteni, Otel Arkadya arka kapak yazısı, Otel Arkadya kitabı kaç sayfa, Otel Arkadya hangi yayınevi tarafından basıldı, Otel Arkadya kitabının türü nedir, Otel Arkadya kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information