-->

Öfke Üzerine Üç ÖyküKitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Öfke Üzerine Üç Öykü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Öfke Üzerine Üç Öykü kitabını inceleyeceğiz. Muhammed Mensi El-Kandil tarafından yazılan Öfke Üzerine Üç Öykü kitabı 2019-05-16 tarihinde yayınlanmıştır. Öfke Üzerine Üç Öykü kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup DEDALUS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Öfke Üzerine Üç Öykü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muhammed Mensi El-Kandil tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Öfke Üzerine Üç Öykü Kitabı Tanıtım Bülteni

Muhammed Mensi El-Kandil tarafından kaleme alınmış Öfke Üzerine Üç Öykü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Devrimin yorgun gençlerinin yüzleri kalabalığın arasında kayboldu. Her yaştan insan oradaydı: yaşlısı, kadını, çocuğu, ailecek gelenler, kucaklarında bebeklerini tutan babalar, sarık giymiş köylüler, fabrikalarının isimlerinin yazılı olduğu pankartları taşıyan işçiler, öğretmenler ve öğrenciler, müzik âletleriyle gelip platformda herkese şarkı söyleyen sanatçılar…" 2011'deki Mısır Devrimi yüzlerce insanın yaralanmasına, dahası ölümüne sebep oldu. Hükümete karşı ayaklanan halk başta Kahire olmak üzere Mısır'ın her yerinde meydanları doldurdu. Dünyanın yakın tarihine damga vuran bu hadiseyi, Mısırlı yazar Muhammed El-Mensi Kandil, Öfke Üzerine Üç Öykü kitabında büyük bir hassasiyetle işliyor. Çocukların ve gençlerin masum dünyası ile iktidarın öfke mekanizmasını ustalıkla buluşturuyor öykülerinde. Barış, özgürlük ve adalet gibi evrensel değerleri didaktikliğe yer bırakmadan, naif bir dille metinlerine katık ediyor.


Öfke Üzerine Üç Öykü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Öfke Üzerine Üç Öykü


Öfke Üzerine Üç Öykü Kitabı İndirme Linkleri


Öfke Üzerine Üç Öykü Pdf İndirme Linkleri

Öfke Üzerine Üç Öykü Yandex Disk Pdf İndir

Öfke Üzerine Üç Öykü Google Drive Pdf İndir


Öfke Üzerine Üç Öykü Epub İndirme Linkleri

Öfke Üzerine Üç Öykü Yandex Disk Ebup İndir

Öfke Üzerine Üç Öykü Google Drive Epub İndir


Öfke Üzerine Üç Öykü Mobi İndirme Linkleri


Öfke Üzerine Üç Öykü Yandex Disk Mobi İndir

Öfke Üzerine Üç Öykü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Öfke Üzerine Üç Öykü Etiketleri

Öfke Üzerine Üç Öykü kitabı hakkında genel bilgiler, Öfke Üzerine Üç Öykü kitabının yazarı kimdir, Öfke Üzerine Üç Öykü kitabının özeti, Öfke Üzerine Üç Öykü pdf indirme linki, Öfke Üzerine Üç Öykü epub indirme linki, Öfke Üzerine Üç Öykü mobi indirme linki, Öfke Üzerine Üç Öykü kitabını indir, Öfke Üzerine Üç Öykü kitabı tanıtım bülteni, Öfke Üzerine Üç Öykü arka kapak yazısı, Öfke Üzerine Üç Öykü kitabı kaç sayfa, Öfke Üzerine Üç Öykü hangi yayınevi tarafından basıldı, Öfke Üzerine Üç Öykü kitabının türü nedir, Öfke Üzerine Üç Öykü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information