-->

Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabını inceleyeceğiz. Seyyid Muhammed Nur'ul-Arabi tarafından yazılan Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabı 2017-12-01 tarihinde yayınlanmıştır. Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabı Divan Edebiyatı türünde yayınlanmış olup KABALCI YAYINLARI-KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Seyyid Muhammed Nur'ul-Arabi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Kitabı Tanıtım Bülteni

Seyyid Muhammed Nur'ul-Arabi tarafından kaleme alınmış Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Muhammed Niyazi-i Mısrî (1618-1694) Malatya'da (Aspozi) doğdu. Malatya, Diyarbakır, Mardin, Bağdat, Kerbelâ ve uzun süre Mısır'da din ve tasavvuf öğrenimi gördü. 1646'da İstanbul'a geldi ve 1654'te Elmalılı Ümmî Sinan'ın müridi oldu. Egemen güçlere karşı verdiği çatışmalar onu yaygın bir üne kavuşturdu. XIII. yüzyılda yaşamış olan İbn Arabî, Hazret-i Mevlânâ ve Yûnus Emre gibi üç büyük İslâm mutasavvıfının tefekkürünü kendi sülûk tecrübeleriyle aşk ve irfanla yeniden yorumlayan Niyazi-i Mısrî'nin manzumeleri ağızdan ağıza dolaşarak birçok insana yol gösterici bir esin kaynağı oldu.   Seyyid Muhammed Nûr'ul-Arabî ise Mısır'da doğmuş ve ana dili Arapça olmasına rağmen gelip yerleştiği Rumeli'de bir Türk gibi yaşamış ve sohbetlerini genellikle Türkçe yapmıştır. Niyâzî-i Mısrî'nin ihvânını kaleme aldığı bu ölümsüz şerhini gönül ehline mirâs bırakmıştır.  


Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi


Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Kitabı İndirme Linkleri


Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Pdf İndirme Linkleri

Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Yandex Disk Pdf İndir

Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Google Drive Pdf İndir


Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Epub İndirme Linkleri

Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Yandex Disk Ebup İndir

Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Google Drive Epub İndir


Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Mobi İndirme Linkleri


Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Yandex Disk Mobi İndir

Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi Etiketleri

Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabı hakkında genel bilgiler, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabının yazarı kimdir, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabının özeti, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi pdf indirme linki, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi epub indirme linki, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi mobi indirme linki, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabını indir, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabı tanıtım bülteni, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi arka kapak yazısı, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabı kaç sayfa, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi hangi yayınevi tarafından basıldı, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabının türü nedir, Niyazi-i Mısri Divanı Şerhi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information