-->

Nişanlılar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Nişanlılar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Nişanlılar kitabını inceleyeceğiz. Alessandro Manzoni tarafından yazılan Nişanlılar kitabı 2016-09-09 tarihinde yayınlanmıştır. Nişanlılar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Nişanlılar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Alessandro Manzoni tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Nişanlılar Kitabı Tanıtım Bülteni

Alessandro Manzoni tarafından kaleme alınmış Nişanlılar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

talyanca'da yazılan ilk tarihî roman olma özelliğini taşıyan Nişanlılar, bu türün seyrini değiştirirken anlattığı ülkenin ruhunu da yakalayabilmiş bir şaheser.   Lombardiya'nın 1620'lerde İspanyollar tarafından işgalinin gölgesinde Renzo ve Lucia isimli iki gencin aşkını hikâye eden Nişanlılar, Alessandro Manzoni'nin "Risorgimento" öncesi İtalya'ya, Katolik inancına ve tarihî romana dair fikirlerini ustaca harmanladığı bir başyapıt. Lucia'ya âşık despot Don Rodrigo yüzünden yaşadıkları yeri terk etmek zorunda kalan çift, tutuklanma ve veba gibi türlü badireler atlatır. 19. yüzyıldaki çağdaş olaylara göndermelerde bulunan, Manzoni'nin senelerce arşivlere kapanarak üzerinde uğraştığı, İtalya'nın ve İtalyanların kusurlarına çekinmeden mercek tutan Nişanlılar, İtalyan nesrinin, İtalyancanın ve hatta İtalya'nın kendisinin yaratıcı unsurlarından sayılabilecek bir "edebiyat olayı" niteliğini koruyor.   "Manzoni bir İtalyan kahramanı ilan edildiyse ve ülkesinin en büyük vatanseverlerinden biri olarak görülüyorsa, nedeni bu romandır." NORTHROP FRYE


Nişanlılar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Nişanlılar


Nişanlılar Kitabı İndirme Linkleri


Nişanlılar Pdf İndirme Linkleri

Nişanlılar Yandex Disk Pdf İndir

Nişanlılar Google Drive Pdf İndir


Nişanlılar Epub İndirme Linkleri

Nişanlılar Yandex Disk Ebup İndir

Nişanlılar Google Drive Epub İndir


Nişanlılar Mobi İndirme Linkleri


Nişanlılar Yandex Disk Mobi İndir

Nişanlılar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Nişanlılar Etiketleri

Nişanlılar kitabı hakkında genel bilgiler, Nişanlılar kitabının yazarı kimdir, Nişanlılar kitabının özeti, Nişanlılar pdf indirme linki, Nişanlılar epub indirme linki, Nişanlılar mobi indirme linki, Nişanlılar kitabını indir, Nişanlılar kitabı tanıtım bülteni, Nişanlılar arka kapak yazısı, Nişanlılar kitabı kaç sayfa, Nişanlılar hangi yayınevi tarafından basıldı, Nişanlılar kitabının türü nedir, Nişanlılar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information