-->

New York New York Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


New York New York Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda New York New York kitabını inceleyeceğiz. Tanju Akerson tarafından yazılan New York New York kitabı 2016-01-29 tarihinde yayınlanmıştır. New York New York kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup H2O yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. New York New York hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tanju Akerson tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


New York New York Kitabı Tanıtım Bülteni

Tanju Akerson tarafından kaleme alınmış New York New York kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Neredeyse yüz yıldır diğer tüm şehirlerin yüksekliğine öykündüğü bir şehir New York. Bunların pek çoğu artık yükseldi; sokakları insansız çehrelere, hemşerilerinin uyumadığı evleri otellere, esnafının anıları hediyelik eşyalara, tüm şehir devasa bir turistik mekâna, sıradan bir kent seviyesine düştü. New York ise giderek anlatılır oldu; sadece galerileri, sergileri, tiyatroları, müzikholleriyle değil barları, lokantaları, şarküterileri, apartmanları, sokakları ve sigara dükkânlarıyla; hatta komşularının ve müşterilerinin arabaları çekilmesin diye park otomatlarına para atan ya da uzaya gömülmek isteyen insanlarıyla kıpır kıpır bir şehir yaşamın sayfalara döküldüğü bir öyküye dönüştü. New York'un artık şarkıları gibi öyküleri de var ama bir de öykülere tanıklık edenleri. Tanju Akerson da bu tanıklardan biri. Bu kitapla yaşamının bir bölümünden damıttığı insan manzaralarıyla anlatıyor New York'u. Gökdelenlerin gölgesinde kalan her şeyin siyah beyaz bir fotoğraf karesine döndüğü New York'un rengarenk simalarını, cıvıl cıvıl öykülerini, uzak ama sıcak bir kültürü anlatıyor; hiç tanımadıklarınla dost olabilmenin sihrini gösterirken bir şehirde yalnız kalınamayacağını fısıldıyor. Örümcek Adamlar, Yarasa Adamlar, Süpermenler dışındaki kahramanların rehberliğinde, gündelik hayatın içinden mevsim mevsim New York gezintileri…


New York New York Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: New York New York


New York New York Kitabı İndirme Linkleri


New York New York Pdf İndirme Linkleri

New York New York Yandex Disk Pdf İndir

New York New York Google Drive Pdf İndir


New York New York Epub İndirme Linkleri

New York New York Yandex Disk Ebup İndir

New York New York Google Drive Epub İndir


New York New York Mobi İndirme Linkleri


New York New York Yandex Disk Mobi İndir

New York New York Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


New York New York Etiketleri

New York New York kitabı hakkında genel bilgiler, New York New York kitabının yazarı kimdir, New York New York kitabının özeti, New York New York pdf indirme linki, New York New York epub indirme linki, New York New York mobi indirme linki, New York New York kitabını indir, New York New York kitabı tanıtım bülteni, New York New York arka kapak yazısı, New York New York kitabı kaç sayfa, New York New York hangi yayınevi tarafından basıldı, New York New York kitabının türü nedir, New York New York kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information