-->

Mısır Kaşifi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mısır Kaşifi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mısır Kaşifi kitabını inceleyeceğiz. Arthur Phillips tarafından yazılan Mısır Kaşifi kitabı 2007-02-08 tarihinde yayınlanmıştır. Mısır Kaşifi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup METİS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mısır Kaşifi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Arthur Phillips tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mısır Kaşifi Kitabı Tanıtım Bülteni

Arthur Phillips tarafından kaleme alınmış Mısır Kaşifi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Birinci Dünya Savaşı sonrası, 1920'de Mısır'da geçen sürprizlerle dolu bir hikâye. Ralph Trilipush, çocukluğundan beri Eski Mısır tarih ve arkeolojisinin ateşiyle yanan bir İngiliz Mısriyatçı. Diğer kahramanımız, Harrold Ferrell, incelediği vaka uğruna bütün dünyayı dolaşmayı göze alan, Avustralyalı çok bilmiş bir dedektif. Maceralarını yazdıkları günlüklerden ve mektuplardan takip ettiğimiz, çok başarılı çizilmiş bu iki müthiş karakter üstüne üstlük aynı kadına âşıklar.Klasik anlamıyla tarihi roman nitelemesini reddeden, ama diğer yandan Mısır tarihi ve Mısriyatçılığa dair zengin ayrıntılarla dolu olan bu romanı seveceğinizi düşünüyoruz. Tam okumanın keyfi için okunacak kitaplardan.


Mısır Kaşifi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mısır Kaşifi


Mısır Kaşifi Kitabı İndirme Linkleri


Mısır Kaşifi Pdf İndirme Linkleri

Mısır Kaşifi Yandex Disk Pdf İndir

Mısır Kaşifi Google Drive Pdf İndir


Mısır Kaşifi Epub İndirme Linkleri

Mısır Kaşifi Yandex Disk Ebup İndir

Mısır Kaşifi Google Drive Epub İndir


Mısır Kaşifi Mobi İndirme Linkleri


Mısır Kaşifi Yandex Disk Mobi İndir

Mısır Kaşifi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mısır Kaşifi Etiketleri

Mısır Kaşifi kitabı hakkında genel bilgiler, Mısır Kaşifi kitabının yazarı kimdir, Mısır Kaşifi kitabının özeti, Mısır Kaşifi pdf indirme linki, Mısır Kaşifi epub indirme linki, Mısır Kaşifi mobi indirme linki, Mısır Kaşifi kitabını indir, Mısır Kaşifi kitabı tanıtım bülteni, Mısır Kaşifi arka kapak yazısı, Mısır Kaşifi kitabı kaç sayfa, Mısır Kaşifi hangi yayınevi tarafından basıldı, Mısır Kaşifi kitabının türü nedir, Mısır Kaşifi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information