-->

Melengicin Gölgesinde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Melengicin Gölgesinde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Melengicin Gölgesinde kitabını inceleyeceğiz. Metin Savaş tarafından yazılan Melengicin Gölgesinde kitabı 2017-06-08 tarihinde yayınlanmıştır. Melengicin Gölgesinde kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ÖTÜKEN NEŞRİYAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Melengicin Gölgesinde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Metin Savaş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Melengicin Gölgesinde Kitabı Tanıtım Bülteni

Metin Savaş tarafından kaleme alınmış Melengicin Gölgesinde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Melengiç nedir? Gölgesinde neler olmaktadır? Metin Savaş "Zemheri Kuyusu" etrafında kurduğu gizemli dünyanın insanlarına bu kez dokuz dallı Melengicin altından sesleniyor; taptaze bir nefes ve yepyeni sözlerle. Mahalli ile evrensel, kadimle aktüel, tarihle an buluşuyor. Perde aralanıyor; birbirine kayıtsız kaldığı zannedilen alemler birleşiyor. Köhne bir konak... Konağı sarıp sarmalayan bir mahalle" Mahalleyi sarıp sarmalayan bir yatır" Temsil ettikleri hususiyetlere sadık kalmaya gayret eden canlı ve eşyalar... Kasabadan gelen bir konuk... Bir ay arayla aynı muhitte işlenen ve son cümleye kadar aydınlanmayan iki cinayet... Tefrika ve tevhid... Toplumsal hassasiyetlerin yeknesaklıktan uzak veciz ifadeleri... Roman merakı mütemadiyen gıdıklayan bir kurgu zekâsının eseri... Melengicin Gölgesinde, yazarın gurbetten sılaya dönüşüdür. Sılaya, yani benliğimizde sürüp giden ezeli mücadelenin birbirine düşman kahramanlarının ilk örneklerine...


Melengicin Gölgesinde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Melengicin Gölgesinde


Melengicin Gölgesinde Kitabı İndirme Linkleri


Melengicin Gölgesinde Pdf İndirme Linkleri

Melengicin Gölgesinde Yandex Disk Pdf İndir

Melengicin Gölgesinde Google Drive Pdf İndir


Melengicin Gölgesinde Epub İndirme Linkleri

Melengicin Gölgesinde Yandex Disk Ebup İndir

Melengicin Gölgesinde Google Drive Epub İndir


Melengicin Gölgesinde Mobi İndirme Linkleri


Melengicin Gölgesinde Yandex Disk Mobi İndir

Melengicin Gölgesinde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Melengicin Gölgesinde Etiketleri

Melengicin Gölgesinde kitabı hakkında genel bilgiler, Melengicin Gölgesinde kitabının yazarı kimdir, Melengicin Gölgesinde kitabının özeti, Melengicin Gölgesinde pdf indirme linki, Melengicin Gölgesinde epub indirme linki, Melengicin Gölgesinde mobi indirme linki, Melengicin Gölgesinde kitabını indir, Melengicin Gölgesinde kitabı tanıtım bülteni, Melengicin Gölgesinde arka kapak yazısı, Melengicin Gölgesinde kitabı kaç sayfa, Melengicin Gölgesinde hangi yayınevi tarafından basıldı, Melengicin Gölgesinde kitabının türü nedir, Melengicin Gölgesinde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information