-->

Kıyamet Günü Ustası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kıyamet Günü Ustası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kıyamet Günü Ustası kitabını inceleyeceğiz. Leo Perutz tarafından yazılan Kıyamet Günü Ustası kitabı 2008-02-25 tarihinde yayınlanmıştır. Kıyamet Günü Ustası kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KANAT KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kıyamet Günü Ustası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Leo Perutz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kıyamet Günü Ustası Kitabı Tanıtım Bülteni

Leo Perutz tarafından kaleme alınmış Kıyamet Günü Ustası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Benim işim tamamlandı. 1909 sonbaharının olaylarını, alabildiğine tuhaf bir ilişki içinde bulunduğum o trajik hadiseler silsilesini yazdım. Bütün hakikati yazdım. Hiçbir şeyi atlamadım, hiçbir şeyi saklamadım " bunu neden yapacaktım ki zaten? Böyle başlıyor Baron von Yosch'un, ünlü tiyatro oyuncusu Eugen Bischoff'un şaibeli ölümü etrafındaki esrarengiz gelişmeleri aktardığı anlatısı. Bischoff, bu "kanlı canavar"ın, bu "heyula," bu "dinlemeyen, yalnızca konuşan katil"in tek kurbanı olmayacaktır üstelik. Baron hem dedektif hem de katil zanlısı rolünü oynarken, tüm karakterler psikolojik bir uçuruma sürüklenecektir. Borges'in, Calvino'nun, Greene'in takdirini kazanan; Friedrich Torberg'in, edebi tarzını "Franz Kafka ile Agatha Christie arasındaki gayri meşru beraberliğin muhtemel ürünü" olarak nitelendirdiği Leo Perutz'un Türkçede ilk defa yayımlanan Kıyamet Günü Ustası adlı kitabı, dedektif öykülerinin seyrini değiştiren bir yapıt. 26 Eylülden 30 Eylüle, yani ancak beş gün sürdü bu trajik hortlak hikâyesi. Beş gün devam etti maceralı av, etten kemikten değil, geçmiş yüzyıllardan gelmiş korkunç bir hortlak olan, görünmez düşmanın takibi. Kanlı bir iz bulduk ve onun peşinden gittik. "...hayal gücünün tahtı aynı zamanda korkunun da tahtıdır, ve her bir kurban, en korkunç kâbuslarına mahsus fenalıklarla, kendi Kıyamet Günü'yle karşılaşır. Kahramanları uçuruma bakarlarken bile Perutz olayları şaşmaz bir elle idare eder."


Kıyamet Günü Ustası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kıyamet Günü Ustası


Kıyamet Günü Ustası Kitabı İndirme Linkleri


Kıyamet Günü Ustası Pdf İndirme Linkleri

Kıyamet Günü Ustası Yandex Disk Pdf İndir

Kıyamet Günü Ustası Google Drive Pdf İndir


Kıyamet Günü Ustası Epub İndirme Linkleri

Kıyamet Günü Ustası Yandex Disk Ebup İndir

Kıyamet Günü Ustası Google Drive Epub İndir


Kıyamet Günü Ustası Mobi İndirme Linkleri


Kıyamet Günü Ustası Yandex Disk Mobi İndir

Kıyamet Günü Ustası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kıyamet Günü Ustası Etiketleri

Kıyamet Günü Ustası kitabı hakkında genel bilgiler, Kıyamet Günü Ustası kitabının yazarı kimdir, Kıyamet Günü Ustası kitabının özeti, Kıyamet Günü Ustası pdf indirme linki, Kıyamet Günü Ustası epub indirme linki, Kıyamet Günü Ustası mobi indirme linki, Kıyamet Günü Ustası kitabını indir, Kıyamet Günü Ustası kitabı tanıtım bülteni, Kıyamet Günü Ustası arka kapak yazısı, Kıyamet Günü Ustası kitabı kaç sayfa, Kıyamet Günü Ustası hangi yayınevi tarafından basıldı, Kıyamet Günü Ustası kitabının türü nedir, Kıyamet Günü Ustası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information