-->

Kudüs’ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma’ya Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabını inceleyeceğiz. S. Serra Erdoğan tarafından yazılan Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabı 2018-03-21 tarihinde yayınlanmıştır. Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca S. Serra Erdoğan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Kitabı Tanıtım Bülteni

S. Serra Erdoğan tarafından kaleme alınmış Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kudüs, herhangi bir şehir değil. Kudüs, en çok istenen şehir. Ama Kudüs'ü istemek için bir ülke, bir ordu, bir millet olmak yetmez. Kudüs'ü istemek için bir medeniyet olmak gerekir. Ancak büyük bir medeniyet, diğer büyük bir medeniyetten Kudüs'ü isteyebilir. Hazret-i Musa Kudüs için savaştı, Hazret-i İsa Kudüs'ten göğe yükseldi ve Allah Resulü Kudüs'ten Miraca çıktı. Onun için, üç semavi dine göre de kutsaldır Kudüs. Museviler, Babilliler, Makedonlar, Persler, Romalılar, Müslümanlar, Hristiyanlar, tekrar Müslümanlar ve en sonunda Yahudiler Kudüs'e egemen oldular. Kudüs'ün gözyaşları zaman zaman dindi, zaman zaman çağladı. Çünkü Kudüs'e egemen olmak, başka bir şehre egemen olmaya benzemez. Kudüs'ün de bu egemenliği kabul etmesi gerekir. Eğer öyle olmazsa, Kudüs'e egemen olan Kudüs'e sadece gözyaşı getirmiş olur. İşte öyle bir gün yaşıyor bugün Kudüs. Gözyaşı pınarları yeniden çağladı ve bir türlü durmuyor. Kudüs, ailesini kaybetmiş küçük bir kız çocuğu gibi durmadan ağlıyor. Bu gözyaşlarını durdurmanın bir tek yolu var: Kudüs'ü, her şeyden ve herkesten boşaltmak ve onu yalnız çocuklara bırakmak. Kudüs sadece çocukların şehri olursa ağlamayı bırakabilir, eski neşesine kavuşabilir. O bir çocuktur ve ancak çocuklar arasında mutlu olur. Haydi o zaman, durmayın, vakit kaybetmeyin. Gidin, Kudüs'ün gözyaşlarını arayın, bulun, silin ve onun boynuna sarılın. Onunla, bugüne kadar oynadığınız en büyük, en neşeli oyunu oynayın. Kudüs'ü kurtarın. Haydi çocuklar, Kudüs sizi bekliyor!


Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya


Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Kitabı İndirme Linkleri


Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Pdf İndirme Linkleri

Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Yandex Disk Pdf İndir

Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Google Drive Pdf İndir


Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Epub İndirme Linkleri

Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Yandex Disk Ebup İndir

Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Google Drive Epub İndir


Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Mobi İndirme Linkleri


Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Yandex Disk Mobi İndir

Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya Etiketleri

Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabı hakkında genel bilgiler, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabının yazarı kimdir, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabının özeti, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya pdf indirme linki, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya epub indirme linki, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya mobi indirme linki, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabını indir, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabı tanıtım bülteni, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya arka kapak yazısı, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabı kaç sayfa, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya hangi yayınevi tarafından basıldı, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabının türü nedir, Kudüs'ün Gözyaşları & Bizim Yolumuz Kızıl Elma'ya kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information