-->

Kötü Muamele Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kötü Muamele Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kötü Muamele kitabını inceleyeceğiz. John Harvey tarafından yazılan Kötü Muamele kitabı tarihinde yayınlanmıştır. Kötü Muamele kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup OĞLAK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kötü Muamele hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca John Harvey tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kötü Muamele Kitabı Tanıtım Bülteni

John Harvey tarafından kaleme alınmış Kötü Muamele kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Maria Roy'un evine giren sayguncular mücevher, kürk, kredi kartları ve nakit para peşindeydi. Ancak umduklarından çok daha fazlasını buldular. Tıpkı Maria Roy gibi. Seksi, güçlü, cesuryürek soyguncu Jerzy Grabianski "belki de polisiyenin en çekici kötü adamı. Harold Roy'u yıkan ne çalınan mücevherler ne de paraydı. Karısının başına gelenleri ise hiç mi hiç umursamıyordu. Ancak kasasında geçici olarak tuttuğu bir kilo kokainin kayboluşu onu dehşete düşürmüştü. Hele kokainin gerçek sahibinin bunu öğrendiğinde ona neler yapabileceğini düşündükçe ölümene korkuyordu.


Kötü Muamele Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kötü Muamele


Kötü Muamele Kitabı İndirme Linkleri


Kötü Muamele Pdf İndirme Linkleri

Kötü Muamele Yandex Disk Pdf İndir

Kötü Muamele Google Drive Pdf İndir


Kötü Muamele Epub İndirme Linkleri

Kötü Muamele Yandex Disk Ebup İndir

Kötü Muamele Google Drive Epub İndir


Kötü Muamele Mobi İndirme Linkleri


Kötü Muamele Yandex Disk Mobi İndir

Kötü Muamele Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kötü Muamele Etiketleri

Kötü Muamele kitabı hakkında genel bilgiler, Kötü Muamele kitabının yazarı kimdir, Kötü Muamele kitabının özeti, Kötü Muamele pdf indirme linki, Kötü Muamele epub indirme linki, Kötü Muamele mobi indirme linki, Kötü Muamele kitabını indir, Kötü Muamele kitabı tanıtım bülteni, Kötü Muamele arka kapak yazısı, Kötü Muamele kitabı kaç sayfa, Kötü Muamele hangi yayınevi tarafından basıldı, Kötü Muamele kitabının türü nedir, Kötü Muamele kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information