-->

Korkunun Irmağında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Korkunun Irmağında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Korkunun Irmağında kitabını inceleyeceğiz. Suzan Samancı tarafından yazılan Korkunun Irmağında kitabı 2011-09-06 tarihinde yayınlanmıştır. Korkunun Irmağında kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Korkunun Irmağında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Suzan Samancı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Korkunun Irmağında Kitabı Tanıtım Bülteni

Suzan Samancı tarafından kaleme alınmış Korkunun Irmağında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Suskunluk değil, susturulmuşluk. Ölüm değil, cinayet. Yıllarca korku dolu bir hapishaneye çevrilmiş koca bir bölge. Bölgedekiler için hayat demek, korkmak demek. Dünyanın "öteki" yanı. Ülkenin "öteki" yanı. Ablukaya alınmış bir halk. Kâbus gibi bir gerçeğin; hep uzaktan bakılmış, hep görmezlikten gelinmiş bir kabusun anlatımı... Suzan Samancı korkunun manifestosunu yazıyor bu kitapta. O korkunç yıllara dair bir mideye yumruk hikâyesi Korkunun Irmağında. Vicdanın terk edildiği bir coğrafyanın, gerçek kadar sert anlatılan kara tarihi. Unutturulmaya çalışılan her suskunluk için bir çığlık gibi. Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkenin, korkuyla çevrili öteki tarafına dönüyor bu defa yazın: 'Bu roman keşke hiç yazılmasaydı, bu kâbus keşke hiç yaşanmasaydı!'


Korkunun Irmağında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Korkunun Irmağında


Korkunun Irmağında Kitabı İndirme Linkleri


Korkunun Irmağında Pdf İndirme Linkleri

Korkunun Irmağında Yandex Disk Pdf İndir

Korkunun Irmağında Google Drive Pdf İndir


Korkunun Irmağında Epub İndirme Linkleri

Korkunun Irmağında Yandex Disk Ebup İndir

Korkunun Irmağında Google Drive Epub İndir


Korkunun Irmağında Mobi İndirme Linkleri


Korkunun Irmağında Yandex Disk Mobi İndir

Korkunun Irmağında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Korkunun Irmağında Etiketleri

Korkunun Irmağında kitabı hakkında genel bilgiler, Korkunun Irmağında kitabının yazarı kimdir, Korkunun Irmağında kitabının özeti, Korkunun Irmağında pdf indirme linki, Korkunun Irmağında epub indirme linki, Korkunun Irmağında mobi indirme linki, Korkunun Irmağında kitabını indir, Korkunun Irmağında kitabı tanıtım bülteni, Korkunun Irmağında arka kapak yazısı, Korkunun Irmağında kitabı kaç sayfa, Korkunun Irmağında hangi yayınevi tarafından basıldı, Korkunun Irmağında kitabının türü nedir, Korkunun Irmağında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information