-->

Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabını inceleyeceğiz. Robert Liparulo tarafından yazılan Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabı 2017-03-15 tarihinde yayınlanmıştır. Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Robert Liparulo tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Kitabı Tanıtım Bülteni

Robert Liparulo tarafından kaleme alınmış Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Karanlık geçitler, bu kez bilinmeyen bir kıtanın kapılarını aralıyor… Kaçırılan annelerini ararken tuhaflıklarla dolu evlerinde farklı dünyalara ve zamanlara geçiş yapan King ailesi, amansız düşmanları Taksidian'la olan mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor... Annelerini kaçıran ve Taksidian'la işbirliği yapan dev yaratığın peşine düşen David ve Xander kardeşler, ele geçirdikleri ses kaydıyla hayal bile edemeyecekleri bir maceraya atılırlar. Eski, bir o kadar da tehlikeli zamanların tanığı olan iki kardeş, işkencenin ve savaşın kol gezdiği dünyayı tanımaya çalışırlar. Ancak son durakları olan Kayıp Kıta'ya yolculukları iki farklı hayatı karşılarına çıkarır. İyi ile kötü, güzel ile çirkin olarak ikiye bölünen bu dünya birçok sorunun da cevabı olacaktır. Robert Liparulo, tüm dünyada büyük ilgiyle karşılandığı 6 kitaplık "Hayalevi Kralları" serisinin beşinci kitabı Kayıp Kıtanın Kâşifleri ile okuyucularını bu kez gizli kalmış bir dünyaya taşıyor. -------------------------------------------------------------------------------- "Tüm dünyada büyük ilgi uyandıran bu seri, heyecan dolu yeni kitabı Kayıp Kıtanın Kâşifleri ile maceraya kaldığı yerden devam ediyor." Publishers Weekly -------------------------------------------------------------------------------- "'Hayalevi Kralları' serisindeki sonsuz hayal gücü sizleri bulunduğunuz zamandan koparıp, muhteşem bir yolculuğa çıkarmayı başarıyor." R. L. Stine -------------------------------------------------------------------------------- "Robert Liparulo'nun güçlü anlatımıyla olağanüstü maceralara atılan King ailesini tanıdıkça, bu serinin neden çok beğenildiğini anlayacaksınız." Ted Dekker -------------------------------------------------------------------------------- "Büyük bir ev, farklı zamanlara geçiş yapan geçitler ve sınırsız bir heyecan… Tüm bunlar 'Hayalevi Kralları' serisini ayrıcalıklı kılıyor." Booklist


Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5


Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Kitabı İndirme Linkleri


Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Pdf İndirme Linkleri

Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Yandex Disk Pdf İndir

Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Google Drive Pdf İndir


Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Epub İndirme Linkleri

Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Yandex Disk Ebup İndir

Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Google Drive Epub İndir


Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Mobi İndirme Linkleri


Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Yandex Disk Mobi İndir

Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 Etiketleri

Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabı hakkında genel bilgiler, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabının yazarı kimdir, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabının özeti, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 pdf indirme linki, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 epub indirme linki, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 mobi indirme linki, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabını indir, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabı tanıtım bülteni, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 arka kapak yazısı, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabı kaç sayfa, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 hangi yayınevi tarafından basıldı, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabının türü nedir, Kayıp Kıtanın Kaşifleri / Hayalevi Kralları -5 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information