-->

Karışık Kitap Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Karışık Kitap Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Karışık Kitap kitabını inceleyeceğiz. İsmail Uyaroğlu tarafından yazılan Karışık Kitap kitabı 2016-02-12 tarihinde yayınlanmıştır. Karışık Kitap kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Karışık Kitap hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmail Uyaroğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Karışık Kitap Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmail Uyaroğlu tarafından kaleme alınmış Karışık Kitap kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Günümüzün usta şairlerinden İsmail Uyaroğlu'nun şiir dışındaki çalışmaları ilk kez bir araya geldi Karışık Kitap'la... Uyaroğlu, "Leş" üstbaşlığında topladığı öykülerde bu türün son derece başarılı örneklerini sunuyor. Gerilimli, karanlık bir dünya yansıyor bu öykülerde. "Estikçe", aforizmalara çok yakışan bir başlık... Bu aforizma-değinilerde İsmail Uyaroğlu'nun dünya görüşü kadar poetikası da gizli... Kitabın üçüncü bölümünde bir sahne oyunu var: "Surların Arkası". Uyaroğlu bu uzun oyunda Osmanlı İmparatorluğu'nun hızla yıkıma giden dönüm noktalarından birini ele alıyor: Deli İbrahim'in tahttan indirilip öldürülmesiyle başlıyor, Kösem Sultan'ın öldürülmesiyle doruğa ulaşıp IV Mehmet'in tahttan indirilmesiyle bitiyor. Sağlam tarihsel konumu, dramatik kurgusu, akıcı diyaloglarıyla, yetkin bir oyun, "Surların Arkası".


Karışık Kitap Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Karışık Kitap


Karışık Kitap Kitabı İndirme Linkleri


Karışık Kitap Pdf İndirme Linkleri

Karışık Kitap Yandex Disk Pdf İndir

Karışık Kitap Google Drive Pdf İndir


Karışık Kitap Epub İndirme Linkleri

Karışık Kitap Yandex Disk Ebup İndir

Karışık Kitap Google Drive Epub İndir


Karışık Kitap Mobi İndirme Linkleri


Karışık Kitap Yandex Disk Mobi İndir

Karışık Kitap Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Karışık Kitap Etiketleri

Karışık Kitap kitabı hakkında genel bilgiler, Karışık Kitap kitabının yazarı kimdir, Karışık Kitap kitabının özeti, Karışık Kitap pdf indirme linki, Karışık Kitap epub indirme linki, Karışık Kitap mobi indirme linki, Karışık Kitap kitabını indir, Karışık Kitap kitabı tanıtım bülteni, Karışık Kitap arka kapak yazısı, Karışık Kitap kitabı kaç sayfa, Karışık Kitap hangi yayınevi tarafından basıldı, Karışık Kitap kitabının türü nedir, Karışık Kitap kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information