-->

Kadınların Ruh Acıları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kadınların Ruh Acıları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kadınların Ruh Acıları kitabını inceleyeceğiz. Kollektif tarafından yazılan Kadınların Ruh Acıları kitabı 2014-05-10 tarihinde yayınlanmıştır. Kadınların Ruh Acıları kitabı Antoloji-Derleme türünde yayınlanmış olup NEZİH-ER YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kadınların Ruh Acıları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kollektif tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kadınların Ruh Acıları Kitabı Tanıtım Bülteni

Kollektif tarafından kaleme alınmış Kadınların Ruh Acıları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kadınların acıyan ruhlarının öyküleri. Erkekler tarafından duırmadan yaralanan kadınların ruh acıları. Aşağılanan, horlanan, dövülen, hakarete uğrayan, sakat bırakılan... kadınların iç dünyalarında nasıl fırtınalar estiğini kim bilebilir ki? Aile içi şiddetin horon teptiği, cinsel istismarın kol gezdiği, geleneklerin param parça edildiği kadınların yaşamlarının, geleceklerinin nasıl karartıldığını en iyi kadınlar anlar. Ülkemizde gündemden hiç düşmeyen bu hassas ve özel konuyu 32 kadın yazar öyküleştirdi. Farklı bakış açılarıyla, değişik kurgu ve anlatımla bu yürek paralayıcı yaşamlarıı öykülerle deşmeye çalıştılar yazının yalan olmadığını göstermek için. Pek çoğu yaşanmış olaylardan, gazetelere yansıyan acı haberlerden, derinlikli gözlemlerden oluşturulan bu öyküler kadınların ruh acılarını dindirmeye yetmeyecek elbette, ama onların kahrolası alınyazılarına ayna tutacak. Ülkemizdeki çarpık sosyal yaşamın, eğitimdeki eksikliklerin, devlet kurumlarının konuya önem vermemelerinin sonucu kadınlar durmadan yaralanıyor, dövülüyor, cinsel tacize uğruyor, hatta herkesin gözü önünde öldürülüyor. Elinizde tuttuğunuz kitapta yer alan öykülerin bu çok önemli konuya dikkat çekeceğine, ilgi odağı olacağına, sorunlara eğilici bir gündem yaratacağına inanıyoruz. İstismara uğrayan kadın bedeninin, dünyasının düşle gerçek arasında salınıp duran öyküleri.


Kadınların Ruh Acıları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kadınların Ruh Acıları


Kadınların Ruh Acıları Kitabı İndirme Linkleri


Kadınların Ruh Acıları Pdf İndirme Linkleri

Kadınların Ruh Acıları Yandex Disk Pdf İndir

Kadınların Ruh Acıları Google Drive Pdf İndir


Kadınların Ruh Acıları Epub İndirme Linkleri

Kadınların Ruh Acıları Yandex Disk Ebup İndir

Kadınların Ruh Acıları Google Drive Epub İndir


Kadınların Ruh Acıları Mobi İndirme Linkleri


Kadınların Ruh Acıları Yandex Disk Mobi İndir

Kadınların Ruh Acıları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kadınların Ruh Acıları Etiketleri

Kadınların Ruh Acıları kitabı hakkında genel bilgiler, Kadınların Ruh Acıları kitabının yazarı kimdir, Kadınların Ruh Acıları kitabının özeti, Kadınların Ruh Acıları pdf indirme linki, Kadınların Ruh Acıları epub indirme linki, Kadınların Ruh Acıları mobi indirme linki, Kadınların Ruh Acıları kitabını indir, Kadınların Ruh Acıları kitabı tanıtım bülteni, Kadınların Ruh Acıları arka kapak yazısı, Kadınların Ruh Acıları kitabı kaç sayfa, Kadınların Ruh Acıları hangi yayınevi tarafından basıldı, Kadınların Ruh Acıları kitabının türü nedir, Kadınların Ruh Acıları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information