-->

İnanılmaz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İnanılmaz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İnanılmaz kitabını inceleyeceğiz. Sara Shepard tarafından yazılan İnanılmaz kitabı 2018-07-23 tarihinde yayınlanmıştır. İnanılmaz kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İnanılmaz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sara Shepard tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İnanılmaz Kitabı Tanıtım Bülteni

Sara Shepard tarafından kaleme alınmış İnanılmaz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Rosewood'un büyüleyici bir yerdi. Sıkı arkadaşlar, karanlık sırlarını ve sıkı dostluklarını burada yaşamışlardı. Rosewood bu beş güzel ve çekici arkadaşın rüyalarını gerçekleştirdiği yerdi. Fakat her şey dışarıdan göründüğü kadar aydınlık değildi. Kızlardan en güzeli Alison, aniden ortadan kaybolmuştu. A, kod adında birisi bu beş güzel kızın rüya gibi hayatlarını karartmış, tam bir kabusa çevirmişti. Emily bu yüzden katı muhafazakâr kuzenleriyle yaşamak zorunda kalmış, Aria babasının yanına postalanmıştı. Spencer ise Alison'un ölümüyle arasında bir bağlantı olmasından korkuyordu. Fakat en berbatı Hanna'nın yaşadıklarıydı… Neredeyse bütün sırları bildiği için hastanede yaşam mücadelesi veriyordu. A'nın tehditleri gittikçe kuvvetleniyor, Ali'nin katili de serbestçe ortalıkta dolaşıyordu. Kızlar A hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak zorundalardı, Ali'ye neler olmuştu ve en önemlisi Hanna'nın başına gelenler neydi? A'nın yeni kurbanı olmak istemeyen kızlar bütün bu gizemleri ortaya çıkarmak için Rosewood'u karış karış dolaşacaklardı. Korku sona erecek miydi? Ya da her şey sadece bir başlangıç mıydı?


İnanılmaz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İnanılmaz


İnanılmaz Kitabı İndirme Linkleri


İnanılmaz Pdf İndirme Linkleri

İnanılmaz Yandex Disk Pdf İndir

İnanılmaz Google Drive Pdf İndir


İnanılmaz Epub İndirme Linkleri

İnanılmaz Yandex Disk Ebup İndir

İnanılmaz Google Drive Epub İndir


İnanılmaz Mobi İndirme Linkleri


İnanılmaz Yandex Disk Mobi İndir

İnanılmaz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İnanılmaz Etiketleri

İnanılmaz kitabı hakkında genel bilgiler, İnanılmaz kitabının yazarı kimdir, İnanılmaz kitabının özeti, İnanılmaz pdf indirme linki, İnanılmaz epub indirme linki, İnanılmaz mobi indirme linki, İnanılmaz kitabını indir, İnanılmaz kitabı tanıtım bülteni, İnanılmaz arka kapak yazısı, İnanılmaz kitabı kaç sayfa, İnanılmaz hangi yayınevi tarafından basıldı, İnanılmaz kitabının türü nedir, İnanılmaz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information