-->

Hikayeler ve Masallar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hikayeler ve Masallar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hikayeler ve Masallar kitabını inceleyeceğiz. Oscar Wilde tarafından yazılan Hikayeler ve Masallar kitabı 2017-04-26 tarihinde yayınlanmıştır. Hikayeler ve Masallar kitabı Diğer türünde yayınlanmış olup DOĞU BATI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hikayeler ve Masallar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Oscar Wilde tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hikayeler ve Masallar Kitabı Tanıtım Bülteni

Oscar Wilde tarafından kaleme alınmış Hikayeler ve Masallar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Aklın bilgeliğinden daha fazla belki de kalbin, yüreğin bilgeliğine vurgu yapan Oscar Wilde'ın, çocuğundan yaşlısına her yaştan insana hitap eden masalları, hikâyeleri sevginin, güzelliğin, erdemli olanın izlerini sürer. Bir fanusun içindeki dünya değildir anlatılan… Sert ve acımasız bir dünyanın hoyratlıklarına karşı sevginin, aşkın erdemlerini duyurur. Zarif bir üslupla kaleme alınan bu hikâye ve masallarda yüreğin sırrı ancak gerçek bir cesaretin, çabanın, çalışmanın sonunda ortaya çıkar. Bülbül ile Gül, Mutlu Prens, Genç Kral, Yıldız Çocuk… Balıkçı ve Ruhu, Lord Arthur Savile'in Suçu, Canterville Hortlağı, Sırrı Olmayan Sfenks… Hayatın indirdiği kırbaç darbeleri altında daha da bilenen, güçlenen insan kalbinin kendi koşullarında biçimlenmiş resimleridirler âdeta: "Yaşayamıyorsanız eğer bu başkalarından dolayı değildir. Sizi güçsüzleştiren, çaresizleştiren, sizi başkaldırmaktan alıkoyan, değiştiremeyeceklerinizi kabul etmenize mani olan, değiştirebileceklerinizin üstüne gitmenize izin vermeyen, sizi yaşatmayan, sizin kendi korkularınızdır. Yaşamak yürek ister çünkü." 


Hikayeler ve Masallar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hikayeler ve Masallar


Hikayeler ve Masallar Kitabı İndirme Linkleri


Hikayeler ve Masallar Pdf İndirme Linkleri

Hikayeler ve Masallar Yandex Disk Pdf İndir

Hikayeler ve Masallar Google Drive Pdf İndir


Hikayeler ve Masallar Epub İndirme Linkleri

Hikayeler ve Masallar Yandex Disk Ebup İndir

Hikayeler ve Masallar Google Drive Epub İndir


Hikayeler ve Masallar Mobi İndirme Linkleri


Hikayeler ve Masallar Yandex Disk Mobi İndir

Hikayeler ve Masallar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hikayeler ve Masallar Etiketleri

Hikayeler ve Masallar kitabı hakkında genel bilgiler, Hikayeler ve Masallar kitabının yazarı kimdir, Hikayeler ve Masallar kitabının özeti, Hikayeler ve Masallar pdf indirme linki, Hikayeler ve Masallar epub indirme linki, Hikayeler ve Masallar mobi indirme linki, Hikayeler ve Masallar kitabını indir, Hikayeler ve Masallar kitabı tanıtım bülteni, Hikayeler ve Masallar arka kapak yazısı, Hikayeler ve Masallar kitabı kaç sayfa, Hikayeler ve Masallar hangi yayınevi tarafından basıldı, Hikayeler ve Masallar kitabının türü nedir, Hikayeler ve Masallar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information